#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi barışın bu kadar farklı mevkilerde oynatılmaktan hiç mutlu olduğunu sanmıyorum

barış teknik açıdan zayıf bir oyuncu olduğu için illa şu mevkide oynarım deme lüksüne sahip değil

Fiziksel anlamda da düşüş yaşarsa sıfır fayda gösterir sahada

Mbappe değilsin kardeş sen

barış teknik açıdan zayıf bir oyuncu olduğu için illa şu mevkide oynarım deme lüksüne sahip değil

Fiziksel anlamda da düşüş yaşarsa sıfır fayda gösterir sahada

Mbappe değilsin kardeş sen

Abdülkerimi ikna edip sol bek oynatamadı Okan hoca.Barış da gayet ikna olmayabilirdi.Barış yabancı olsa mümkün değil bu kadar mevkide oynatamazsın, 2.gün menajerini arar, gel bir bak diye.Ben o yüzden barışa çok laf edilmemesi tarafındayım.

Abdülkerimi ikna edip sol bek oynatamadı Okan hoca.Barış da gayet ikna olmayabilirdi.Barış yabancı olsa mümkün değil bu kadar mevkide oynatamazsın, 2.gün menajerini arar, gel bir bak diye.Ben o yüzden barışa çok laf edilmemesi tarafındayım.

Baris mi bunu diyecek? Osimhen mi oldu bir anda kendisi?

A Takim'da forma sansi bulmasinin 80% nedeni tempo ve fizik gucu. Yetenegi cok sınırlı bir arkadasin boyle trip yapmasina musade edilmez; hatta ilk tripte yedege, sonrasinda baska kulube gonderilir. Futbol'da sahada tam olarak gorevin ne konusunu kaybettigin zaman cezayi keserler bir anda yok olursun. Tarih boyle topcular ile dolu, umarim Baris bu hatayi yapmaz diyecegim ama fizik gucunden gordugum kadar bu hataya dusmeye basladi bile..

Barış doğru planda verim verdi mi? Verdi. Aynı özveriyi gösteriyor mu bence gösteriyor sadece yoğun bir tempoda olduğu için düşüşü var o zaman sorunu oyuncuda değil planda aramak lazım yoksa adam yemek kolay.

15'i gördüğün an satacaksın bu mantalitede adamı. oyun zekası hiçbir zamanda gelişmeyecek. istediği kadar yıpratsın bekleri.

Senin gibi anlık değil, uzun süreli izleyerek yorumu yapıyoruz. isterse 3 gol atsın bugün, hücumda verdiği yanlış kararlar yüzünden nice pozisyonalar boşa heba oluyor. oyun zekası ve karar mekanizması zayıf kanat oyuncuları her zaman insanı yorar.

Senin gibi anlık değil, uzun süreli izleyerek yorumu yapıyoruz. isterse 3 gol atsın bugün, hücumda verdiği yanlış kararlar yüzünden nice pozisyonalar boşa heba oluyor. oyun zekası ve karar mekanizması zayıf kanat oyuncuları her zaman insanı yorar.
Ben ilk cümledeki mantalitede olmadım hiç. Barış dogru karar veriyor demiyorum ancak değersiz bir oyuncu değil bek gibi de oynamaz

Ben ilk cümledeki manatalitede olmadım hiç. Barış dogru karar veriyor demiyorum ancak değersiz bir oyuncu değil bek gibi de oynamaz
Benim yorumumda 15'i gördüğün an elden çıkar diyorum zaten. beleşe verin demiyorum. onu da bir potansiyeli, yırtıcılığı olduğu için diyorum. belki başka ellerde seviyede daha da artar ama bizde olacağı max bu.

ayağı yok
sadece mücadele ediyor

3.lig topçusu

İğne deliğinden geçirdi aslan parçası.
Barış benim nazarımda fayda fiyat olarak muhteşemlik nazarlık olduğu için zerre eleştirmem.
Sadece destek destek destek...
Biraz dinlenme fırsatı bulsa daha dingin kafayla daha iyi maçlar çıkaracak yönetim ve hocaya yazar barışı rotasyondan mahrum etmek

Geçen sezonun mental yorgunluğunu halen atamadığını düşünüyorum. İstekli ama hep yanlış hamleleri oldu. Sakin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt