#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GfaTQ_gWgAE9-XV

Sakın isliklamayin stada gelen taraftar sakın isliklamasin. Bir kere ıslıklandiktan sonra toparlayan başka bir futbolcu hatırlamıyorum ben. Bu futbolcu ıslıklama işi berbat bi olay. Barışı ve yunusu rahat bıraksın herkes çocuklar akıyor zaten maşallah. Homurdanmayacaksin bile bu adamlar için.

bu çocuk rashica'nın adını unutturdu, zaha'yı unutturdu kulübü belki 10-15 milyon euroluk transfer yükünden kurtardı. hani eleştirilir de küstürmemek lazım. fenere kendi sahamızda yenilip şampiyonluğu son haftaya bıraktığımızda, barış'ın; "cimbom başı dik yürür" konulu paylaşımıyla ben de yeri ayrıdır. kulüp sessizliğe gömülüp, biz de bir acaba korkusu başladığında ilk tepki gösteren oyunculardandı çünkü. kerem, barış, yunus kıymetli çocuklar.

Osiensenin yanında oyun zekası düşük kalıyor. Elimizde dünyanın en iyi forveti var, bence Kane ve Haaland'da daha iyi. Bu sebeple Osimheni sürekli beslemeliyiz.

Barış yeteri kadar ayak uyduramıyor ve bunu bencilce yapıyor. Mertens'in tekniğinin çeyreğine gelebilirse ve bencilliği bırakıp Osimhen odaklı oynarsa çok katkı verir.

Basit oynamayı öğren sen Vinicius Jr. değilsin. Dün 2 gol attın ama fazlasını atamadın. Kendini geliştirdin biraz da tekniğini geliştir ve bencilliği bırak.

Çok Beğeniyorum gol de kacirsa ilk kontrolü kötü de olsa bir şeyler yapıyor. Beğenmeyen kere Ziyechler müstahak. İnsan olduğunu ve daha yeni aldığı darbeyi unutmayın lütfen bu maçta fazlaca hatalar yapmış olabilir. Ama bu takımın önemli bir parçasıdır ve öyle olacaktır.

Barış Alper Yılmaz. Barışbappe diye okusak daha mı doğru olur bilemedim. İnanılmaz iki gol, özellikle attığı ikinci gol şahaneydi bir anda kaleyi kırdı zannettim. Bu çocuğa top kaybı yapıyor diye laf edenler de cevaplarını almaya devam edecekler. Bu şekilde devam Paşam
-g5754p.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ronaldo'da bizimle, Messi'de bizimle daha ne olsun
-5w2gf6.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt