#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gol atıyor ama geçen sezon ikinci yarı barış çok temiz oynuyordu, şuan o kadar bir oyunu yok, sürekli zorluyor

Bunu öğretecek eğitici bir hocası olması lazım yada tam da bu konu için bireysel antrenör tutması lazım...
bence bunların tek sebebi barışın kendini skorer kanat forvet olarak görmesi

geçen yıl daha takım oyuncusu ve faydalıydı bence, hocalık ya da bireysel antrenörlük bir durumu yok

Kiralanmalı
Futbolcu değil

Penaltısız gol krallığında 2.

Screenshot_20250112_232038_Samsung Internet.webp

iğne deliğinden geçirdi 2.golde. Bu ortalamayla giderse 20 gol ile kapatacak sezonu.

allah askına son ortalara çalış oraya kadar çok güzel getiriyosun topları açtığın her orta kel alaka yerlere gidiyor. oralarda doğru çıkarabilsen maçlar çoktan kopup gidecek.

allah askına son ortalara çalış oraya kadar çok güzel getiriyosun topları açtığın her orta kel alaka yerlere gidiyor. oralarda doğru çıkarabilsen maçlar çoktan kopup gidecek.
sol ayaga ile orta yapmak zorunda kaliyorda sol bacaga cok gucsuz bayin belki tek eksigi bu.

sol ayaga ile orta yapmak zorunda kaliyorda sol bacaga cok gucsuz bayin belki tek eksigi bu.
güçlendirsin kardesim. her top geldiğinde içerde adam bossa bile atamayacağını biliyorum. dün en az 2 3 pozisyon yedik böyle. ha pozisyonu da hep kendi üretti orası ayrı. son paslarda nanay adamın ayak.

havadan gelen toplarda pozisyon alamıyor BAY

top nerde seker - defans ne yapar eder error veriyor baya zamanlamayı ayarlayamıyor.

yapsa her maç 2 gol ya da 2 asisti olurdu.

sekip havalanan her topta ya 1 adım geride , ya önde ya erken zıplıyor falan.

Barış Alper Yılmaz. Yerli Mbappe/ Ronaldo diyoruz ama şuan ikisinden de iyi durumda olduğu aşikar. Özellikle "Sol" Kanat oynadığı zaman çok üst seviyeye çıkarıyor performansını. Fiziksel anlamdada böyle bir yerli oyuncu izlediğimi hatırlamıyorum. Harikaydın be Lazbappem
InCollage_20250112_221353691.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış rotasyonda 1. sıraya geçtiğinden beri Kerem'den daha yüksek gol katkısı veriyordu. İlk kez bir sezona ana plan oyuncusu olarak başlıyor ve 5 maçta 4 golü var.
Eylül ayında Kerem gittikten sonra çok fazla "Barış, Kerem kadar gol katkısı veremez" görüşü hakimdi. Ben tam tersi olacağını savunanlardandım. Yarım devrede Kerem'in katkısını yakaladı. Hem de çoğunlukla kanat bek oynadığı senaryoda yaptı bunu.

Ama asist özelliğini de geliştirmesi lazım. Geçtiğimiz sezonun 2. yarısı oyunu aklıyla oynamaya başlamıştı bu sezon o işleri bıraktı. Bir de top rakipteyken çok salıyor oyunu.

gol atıyor ama geçen sezon ikinci yarı barış çok temiz oynuyordu, şuan o kadar bir oyunu yok, sürekli zorluyor
Çünkü pas vermiyor. Sanki yanindakilere güvenmiyor 😁
Gol atıyor ama hepsinde topa sadece 1 kere dokunacak pozisyonlar. Cogunlukla hazırlayan değil bitirici olmalı aynı Kerem için dediğimiz gibi.

Allah senden razı olsun. Dunkü galibiyetin önemini çok iyi anladık bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt