Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence bunların tek sebebi barışın kendini skorer kanat forvet olarak görmesiBunu öğretecek eğitici bir hocası olması lazım yada tam da bu konu için bireysel antrenör tutması lazım...
sol ayaga ile orta yapmak zorunda kaliyorda sol bacaga cok gucsuz bayin belki tek eksigi bu.allah askına son ortalara çalış oraya kadar çok güzel getiriyosun topları açtığın her orta kel alaka yerlere gidiyor. oralarda doğru çıkarabilsen maçlar çoktan kopup gidecek.
güçlendirsin kardesim. her top geldiğinde içerde adam bossa bile atamayacağını biliyorum. dün en az 2 3 pozisyon yedik böyle. ha pozisyonu da hep kendi üretti orası ayrı. son paslarda nanay adamın ayak.sol ayaga ile orta yapmak zorunda kaliyorda sol bacaga cok gucsuz bayin belki tek eksigi bu.

Eylül ayında Kerem gittikten sonra çok fazla "Barış, Kerem kadar gol katkısı veremez" görüşü hakimdi. Ben tam tersi olacağını savunanlardandım. Yarım devrede Kerem'in katkısını yakaladı. Hem de çoğunlukla kanat bek oynadığı senaryoda yaptı bunu.Barış rotasyonda 1. sıraya geçtiğinden beri Kerem'den daha yüksek gol katkısı veriyordu. İlk kez bir sezona ana plan oyuncusu olarak başlıyor ve 5 maçta 4 golü var.
Çünkü pas vermiyor. Sanki yanindakilere güvenmiyorgol atıyor ama geçen sezon ikinci yarı barış çok temiz oynuyordu, şuan o kadar bir oyunu yok, sürekli zorluyor