#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 tane atsan da senden bir şey olmaz olum zamanı gelir öyle bir zamanda %100 pozisyon harcarsin ki 40 yıl unutulmaz.

Okan hocanın götünü kurtardığı gibi bazen de göt altına atan dengesiz topçudur.

Her topa şut çekip plaseyi vurup gol atacağın yerde gidip adamın arkasına pas atıyorsun.

Sana başka bir şey söylemiyorum.

Bu çocuğun fiziği elit futbolcu fiziği ve bir potansiyeli var ama aklıyla değil hisleriyle oynadığı için bir maç inanılmaz işler bir maç saç baş yolduracak işler yapacaktır. bu yüzden 15-20'i gördüğümüz an elimizden çıkarmamız gerektiğini savundum ve savunacağım. Bu maç yaptığı tercih hataları gayet normal, haftaya da hiç beklediğiniz elit bir iş yapabilir. çünkü barış gibi hisleriyle oynayan oyuncuların özellikleri budur.
Hiç şaşırmadim, sizde şaşırmayın. Barış bu, bazı günler uçurur bazı günler deli eder. Çünkü pozisyonlarda beyninin frontal lob tarafı yerine ilkel tarafı kullanıyor. Olayda şansa kalıyor işte. Şu fizik tam futbolcu fiziği ama futbol zekâsı maalesef.

Canı sağolsun çünkü kendisi olmasa rakip kaleye inemeyeceğiz adam tüm pozisyonların kahramanı bundan dolayı son toplarda akıl fikir kalmıyor çocukta.

Lüks mersin seyahattan istanbul bileti alınmalı.

ceza sahaları mayın tarlası gibiydi o yüzden kaçanlarda o faktör de vardır. geçen hafta 2 tane salladı girdi bugün girmedi.

baris alper renk körü olabilir. ortaya cikardigi toplar hep rakip takima gidiyor. her topa abanmaasinida birakmasi lazim kacirdiklari inanilmaz

olur böyle

yapacak bir şey yok

olmasa kaleye bile gidemicez bunu görmüyor musunuz

Basak macinda aldigini bu macta verdin be cocuk.2 tane kale agzindan daga tasa vurdugu icin vuramadi o pozisyonda bence.

Okan hocadan sonra 2 puanin sorumlusu. Yinede emegine saglik. Mucadeleden vazgecmiyo hicbir mac.

Çok rahat 3 gol 3 asist yapardı. Kredisi var şansız günündeydi. Ona rağmen fiziğiyle rakibi paramparça etti. Yedeği bile olamayan Sallai ye bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt