#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keremdeki aynı olayı bu adamda da yapmaya ısrar ediyor

barış kerem gibi trip atan taraftara fln laf söyleyecek adam degil

ama taraftar dayanamayıp oyuncuya sallayacaktır

Klasik barış işte. Gününde olduğunda 50 milyon euroluk performansı olur, gününde olmadığında sinir krizi geçirtir. Standardı yok, hiçbir zamanda bir standardı olmayacak gibi. 15-20 bandında teklif olursa sezon sonu vedalaşmak gerekiyor. Kanada bir tane de net transfer lazım, di Maria gibi bir isim mesela.

Fener maçında güvenıyorum. İyi işler yapacaktır. Formsuz da olsa eleştirilmeyi haketmiyor. Elinden geldiğince çabalıyor.

benim iphone'nun pil sagligi 70% lere dusmus. okan hoca da her mac 90 dk oynatip barisi dusurdu

Fiziksel düşüş = Düşünememedir. 2 + 2 = 4 gibi gerçek. Keşke extra 1 hafta daha tatil verseydik

Valla barışı hallaç pamuğu gibi her tarafta kullandı. Nefes aldırmadan suyunu sıktı adamın. Ne bölgesi belli ne oynadığı yer. Sağ sol bek, sağ kanat, sol kanat forvet, yardımcı forvet. Şimdi de kanat bek yapılmaya çalışılıyor. Ne olduğunu anlamadığından sürekli mutsuz son dönemde. Mevkisiz kalacak yakında az buçuk yeteneği ve takımın üzerindeki fizik gücü de düşmeye başladı. Takıma dinanizm ve fizik gücü katıyordu bu sene kafası karışık olduğu net belli. Muhtemelen Mevkisiz random topçu olacağından kafasında sürekli soru işaretleri vardır.

Barış güzel kardeşim şu topları iyi kullansan. Forvet görevin olmadığını hatırlasan. Senin gibi kanat oynayan oyuncuların ilk görevinin asist olduğunu hatırlasan bu şekilde büyük oyuncu olduklarını anlasan çok başka birşeye evrileceksin de işte neden bunları senin yerine ben düşünüyorum asıl sorun burda zaten...
Neden bem taraftar olarak görebilirken sen neden göremiyosun.. Neden azcık pas çalışmıyosun. Neden oyun görüşünü biraz geliştirmiyosun..

Bunu 3 ay AZ hocasına ver, futbolun bütün temellerini öğretsin. Ya da Okan’ın eline ver, bildiklerini de unutsun.

Tamamen fizik ile oynamaya çalışan bir adam. Yokuş aşağı yuvarlanıyor şu an. Durumu kotaracak tekniği de olmadığı için kanat aksiyonu hiç yok adamda. 90 dakika boyunca sadece boğuşma, sonra içeri çekip rakibin ayağına şut. Başka bir şey yok. Ha yokluğu daha beter ama varlığı da gül bahçesi değil. Para edeceği denklemde kontratından çıkmak lazım bence

Bunu 3 ay AZ hocasına ver, futbolun bütün temellerini öğretsin. Ya da Okan’ın eline ver, bildiklerini de unutsun.

2 sene önce yazmıştım, barışı bir İtalyan kulubune opsiyonsuz kiralamak lazım, orada bu çocuğa top kontrolü, karar verme, futbol nasıl oynanır dersleri verilmeli, gerekirse 10 yaşındaki çocuğa anlatır gibi. Barış futbola dair birşey bilmiyor tamemen içgüdüsel oynuyor

2 sene önce yazmıştım, barışı bir İtalyan kulubune opsiyonsuz kiralamak lazım, orada bu çocuğa top kontrolü, karar verme, futbol nasıl oynanır dersleri verilmeli, gerekirse 10 yaşındaki çocuğa anlatır gibi. Barış futbola dair birşey bilmiyor tamemen içgüdüsel oynuyor
Geçen sezon bir şeyler öğrenmişti sanki. Bu sezon iyice unuttu. Kerem durumuna düşecek gibi. Bu saatten sonra da opsiyonsuz kiralama olmaz. Muhtemelen satılır Kerem gibi cüzi bir fiyata.

Geçen sezon bir şeyler öğrenmişti sanki. Bu sezon iyice unuttu. Kerem durumuna düşecek gibi. Bu saatten sonra da opsiyonsuz kiralama olmaz. Muhtemelen satılır Kerem gibi cüzi bir fiyata.

Sen de haklısın, muhtemelen bizden gidince barış futbolu öğrenir, ogretirler

Barış konusunda yok kendisini geliştirdi yok daha akıllı oynuyor falan deniliyordu.Yok abi Barış tek gelişdiği nokta fizik kalitesi.O fizik ve boyuna göre hızı.Ama akıl olmayınca bunlarında bir anlamı olmuyor.Onun dışında bazı özellikler doğuşdan gelir gelişmesi mümkün değil.Çok ama çok cciddi eksikleri var.Ve bu hiçbir zaman düzelmeyecek.
Barışa çok mücadeleci bir oyuncu deniliyor.Ama alakası yok.Sürekli rakiple güreştiği için mücadeli gibi görünüyor.Bence tam aksine defansif katkısı taktik disiplini son derece zayıf bir adam.O fizik kalitesine rağmen rakiplerle cebelleşiyor resmen.Çünkü teknik olmadığı için sırtı dönük top alamıyor.
Mesela şikecilerinde bir halt oynadığı yok ama ileeideki oyuncular bitik ağır olmasına rağmen teknik oldukları için sırtı dönük çok rahat top alıp doğru pası atıyorlar.Bizde mertens ve barış bırak top tutmayı yaptıkları top kayıplarıyla oyunu baltalıyorlar.Böyle olunca nasıl doğru oyun oynayacaksın ki..

Hepsini geçtim sene başında bir taraftar olarak söylediklerim dün gibi aklımda..
Mertensin yerrine bir adam.Ve fark yaratacak üst düzey bir kanat.Barışla yunus hangisi iyi olursa oynar diyordum.
İnanın doğru transferler ve planlamayla barışda bu kadar göze batmaz.Bir şekilde daha faydalı iyi olduğu özellikleriyle performans verir.Bu kadar dalgalı olmazdı.

Yani her yol yönetim ve okan buruğa çıkıyor.
İki tarafıda birbirinden ayırmamak lazım.Çok basit yapılan hatalarla birlikte inanılmaz bir başarısızlık var..

Kimse uğraşmaz böyle bir şeyle.

Altyapısı eksik bu çok belli.
Kerem A. Öyle.

Yunus gibi top kontrolü yapamaz ikisi de.

Kafanı kaldırmayı öğrenemediğin sürece o fizik sende bi işe yaramayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt