#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soldan bi atağımız da sallaiyi çok güzel topla bulusturdu. o atak gol olmalıydı. onun dısında vasattı. 10 üzerinden 5lik oynadı

Rakibin sol stoperi yusuf tecrübesiz. Sağ kanata atsak ordan işleyebilirdik ama yapmadık

Olup olmadık her maç 10 kere sağ sol kanatların yerini değiştiren hoca bu maç bir kere bile yapmadı, kanser eder bu hoca ya vallahi. Yusuf'un üstüne Barış'ı salmak aklına gelmedi.

Macta bir tane olumlu hareketi yok. Tüm toplari ezdi gecti. Ne pas verebiliyor, ne top tutabiliyor, asiri savruk oynuyor. Artik yedege cekmenin vakti geldi. Sallai le beraber asiri kötüydüler.

Kötüydü. Enerjisi boşa gidiyor hiç verimli kullanamıyor. Dinlenmesi lazım ama elde kanat yok.

Barışı satmak lazim, barış bizde çıkacağı kadar yükseğe çıktı, çocuk artık sahada debeleniyor

Tosun Paşa filminde sahte Tosun Paşa ile Seferoğulları'ndan Suphi yağlı güreşe tutuluyordu, Barış o sahnedeki Tosun Paşa gibi sahada.

Güçsüz pehlivan çaresiz ve nahoş durumlara düşer.

Bu herif Avrupa Şampiyonası öncesi iyiydi. Şampiyona'da güreşçi kimliğine girip onu iyi bir şey zannetti ve sürekli sahada pehlivan gibi takılmaya başladı. Sosyal medya da sürekli gazladı kendisinin fiziğini. Şampiyona öncesinde hem futbolu hem de fiziğini birleştirdiği bir oyunu vardı.

Şu an ise sıfır teknik, sıfır futbol, full fizik tarzı saçma sapan bir oyunu benimsedi. Birisi bu herife futbolun en temel unsurunun TEKNİK olduğunu ve şu haliyle futbol oynayamayacağını söylemeli, ki sahada oynadığı şey futbol değil. Eski haline dönmeli ama Okan adlı futbol katili ile ne kadar mümkün bilmiyorum.

Barış Alper'in ne yapacağı ezberlendi. Biraz da kibir yapınca ortaya bu çıktı. Bir hareket yapacak diye 70-80 dakika takımı eksik oynatıyor.

Dün Çağlar’a atamadığı çalım bence en üzücü şeydi.

Yanlış anlaşılmasın çalım atamaması değil problem,

Atmaya çalıştığı çalımdı

Zira o çalımı ben bile yemezdim be Barış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt