Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.860
- 94.916
- 4.978
Babanın daşdaşından geldiğin belli!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kızıyorsun üstad. "29unda Okan reyis bize 1 saat izin versun; cörelum pagalum peşigdaj meydaninda adam var midur?" demiş işte...
Imza.Başlığına yazılmamış hayret aldığı her topu piç edip maç içerisinde bi tane zeka kırıntısı iş yapamadı.fizik dışında geriye giden görüntüsü var.
#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Barış ın yerine kim oynayacak?? Osimhen Barış ı çıkar kaleye gidemıyoruz.Kendisi topu kontrol ederken otomatik kaybediyor zaten kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil aksi yorumlar beni felaket şaşırtıyor. Bek olarak kendisini geliştirirse ilk 11 olabilir belki ama kanat olarak imkanı yok ağır yeteneksiz.
Abi sen bu avatarini ben liseye giderken de kullaniyordun. Simdi 32 yasindayum. Helal vallaKendisi topu kontrol ederken otomatik kaybediyor zaten kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil aksi yorumlar beni felaket şaşırtıyor. Bek olarak kendisini geliştirirse ilk 11 olabilir belki ama kanat olarak imkanı yok ağır yeteneksiz.