#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize hakkında ne kadar da yanılmışız dedirten bir babayiğit

Başlığına yazılmamış hayret aldığı her topu piç edip maç içerisinde bi tane zeka kırıntısı iş yapamadı.fizik dışında geriye giden görüntüsü var.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Başlığına yazılmamış hayret aldığı her topu piç edip maç içerisinde bi tane zeka kırıntısı iş yapamadı.fizik dışında geriye giden görüntüsü var.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Imza.

Bir olumlu hareket yapması için, 10 tane topu piç ediyor. Atakları sonlandıramıyor. Topu kaybedip takımı geri koşturuyor.

Bence çok iyi bek oyuncusu olur. Kendi kariyeri için bek olarak devam etmeli. Bence ya bek olarak devam etmeli, yada yedekten hamle oyuncusu olarak girmeli. Barışı yedekleyecek bir oyuncu alınmaz ise Osimhen gibi adamları besleyemezsin.

Arada şans yanında olunca çok iyi performans sergiliyor ama bir standardı yok maalesef. İnşallah performansını arttırır.

mücadele eden kavga eden tepki koyan tek adamdı yaw
bu ortamda laf edilecek kişi barış değil

Kendisi topu kontrol ederken otomatik kaybediyor zaten kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil aksi yorumlar beni felaket şaşırtıyor. Bek olarak kendisini geliştirirse ilk 11 olabilir belki ama kanat olarak imkanı yok ağır yeteneksiz.

Kendisi topu kontrol ederken otomatik kaybediyor zaten kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil aksi yorumlar beni felaket şaşırtıyor. Bek olarak kendisini geliştirirse ilk 11 olabilir belki ama kanat olarak imkanı yok ağır yeteneksiz.
Barış ın yerine kim oynayacak?? Osimhen Barış ı çıkar kaleye gidemıyoruz.

Abi sen bu avatarini ben liseye giderken de kullaniyordun. Simdi 32 yasindayum. Helal valla 😊 Sadakat dedigin böyle

Kardeş mücadele iyi eyvallahta tek yararlı iş yapmadın, kırmızıyı yemediysen o eyyamcıya dua et. Toparlan…

Birader senin derdin ne hayırdır? Lunapark mı burası eğleniyor musun bizimle ?

Kendisine sıra gelene kadar ohooo

Asla kötü oynamadığını düşünüyom

Bu hakem en çok Barış'ın oyununu etkiliyor

Hem herife 3 kişi hayvan gibi yükleniyolar hiçbir düdük çalınmıyor

Hem de herifin mücadele etmesine izin verilmiyor düt düt düt her hareketine faul çalınıyor

İyiydi demiyom ama kötü de oynamadı

morata'yı kanatta oynatan hocamız madem çılgınlık yapmayı seviyorsun

bay bek franko önde oynasın

bi de böyle deneyelim

Yine çok top ezdi. İyi mücadele diyoruz da finisihing yok adamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt