#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En uygun lig İtalya kendisi için.

Napoli ile Osimhen kalmak isterse formül bulunabilir.

Ama Barış'ı burada futbolu bırakana kadar görmek de istiyorum.

Sezon sonu sag elinde turkiye kupasi sol elonde lig kupasini görur gibiyim

Gereğinden çok daha fazla üstüne gidildi bu sezon.

Skor üretme konusunda biraz sıkıntı yaşaması genel olarak sezonda çok iyi olduğu gerçeğini değiştirmez bence.

Ligin son haftalarında ben kendisinden skor katkısı bekliyorum yeniden. Bodrum maçında banko gol bekliyorum mesela.

Sezon başında da yazmıştım bu sezonun en kritik oyuncusu diye

Takıma kattıklarını gittikten sonra anlayacak bizim taraftar

her işi ben yapacagım kafasına girdigi zaman taraftar ile arası açılacaktır kerem gibi

mesela 2. yarı sahada bizdeki formu düşük keremi gördüm

sürekli imkansız denemeler kendi gitme istegi

her işi sen yapmak zorunda degilsin osimhende cabalıyor ama etrafına oynuyor

ilk yarı cok iyiydi 2. yarı gereksiz oynadı

İyi misin kötü müsün karar veremiyorum 1 olumlu hareketi var 3 tane olumsuz veya tam tersi maçın içinde devamlı olan bir şey

karar anlarında yine saçmaladığı maçlardan biriydi ama o kadar aksiyonun içine girmesi de çok özel oyuncu olmasından zaten

gerçi o haliyle bile 1 gol 1 asisti şanssızlıktan kaçtı

Ikinci yari ciddi anlamda oyundan düstü baya yanlis kararlar verince taraftar homurdanmaya basladiktan sonra iyice morali gitti.

Saçmaladı mı çekilmiyor. Sarı kartı varken bir pozisyonda gereksiz yere rakip oyuncuyu çekmeye tutmaya vs çalışması akıl alır gibi değildi. Ama herşeye rağmen büyük güç bizim için.

İkinci. Yarı çıldırttı beni

Beynini bıraktığı zaman hiç çekilmiyor

Artık daha sakin kalıp net oynama zamanı

Geçen senelerde Mertens İcardi gibi isimler kendisini uyarıyordu

Onların eksikliğini hissediyor

Osimhen o tarz bir isim değil

O da Barış gibi deli divane

Çok gereksiz bir sarıydı be kardeşim.
Neyse 1 hafta dinlen bakalım.

Cezalı duruma düşmesi iyi olmadı, çoğu topçumuzda sprint yeteneği yok, o yüzden alternatifsiz gibi birşey. Atakları golle ya da asistle bitiremesede rakibi baya hırpalıyor, gücüyle de sindiriyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hataları olsa da gösterdiği gelişim olağanüstü, her maç gözü kapalı yazılacak nadir topçularımızdan.

Gol atamama stresi yaşıyor forvetler gibi.

Bir de adam hızlı diye boğaz köprüsü uzunluğunda ara paslar atmayın yav. Nabız bir yükseliyor düşene kadar sağlıklı karar veremiyor.

Iki gol bulabilirdi bir net asisti de güme gitti. Geçen seneye nazaran ikinci yarılarda çabuk düşmeye başladı. Özel hoca tutmuştu galiba hala çalışıyor mu onunla çok merak ediyorum.

teknik filan yapabilecek birşey yok

ama kardeşim gözünü seveyim bu kadar kısa sürede götün kalkmasın ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt