#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten İstanbul çocuğu!..Hiçbir zaman güçlü ve maç içi devamlılığı yüksek bir futbolcu olmadı; aklım gidiyordu bizimkiler alacak diye. Hızı da gardı tamamen düşmüş rakiplere karşı birkaç kez boş alanda yardırmasıyla göz boyamadan ibaretti. O zamanlar futbolu çok daha yakından takip ediyordum, BJK ta tutunamamış olmasına hiç şaşırmadım. Mesela Tarık Daşgün gibi filan saf yetenek sahibi olup da insani ve sportif karakterinin zayıflığı nedeniyle yok olup gidenlerden biri değildir kendisi; hiç geldi, hiç gitti...
Tarik'in futbolunu cok hatirlamiyorum ama Okan dedigin gibi kotu oyuncu degildi.
Zaten adamin kariyeri olmadi. Sadece Gencler ve Umit milli takimda oynadi ama potansiyeli de vardi.

Barisin yerinde olsam yemem içmem orta pas çalışırım..Ridvanin kestiği her orta neredeyse gol pozisyonu olurken barisinkiler daga taşa gitti..Rakip Cebelitarık gibi 3. Lig seviyesinde olmasına rağmen bunu kullanamadı.. Hem güçlü hem de hızlı çok rahat orta pozisyonu yakalayabilir bunları verimli kullanırsa iş yapacak insallah

Bu çocuktan kesinlikle çok iyi bek olur..1-2 ay bekte görev versinler hazirlasinlar ortaya hakan Ünsal gibi biri çıkar.hucum kanat olarak kariyerine devam ederse büyük takımda oynayamaz

Futbolcu dediğin akıllı olmalı,atomu parçalama ama

rakip zaman geçirmeye yer ararken akan oyunda oyunu soğutacak fauller yapma mesela

Yeteneğinden ziyade bu husus ciddi hayal kırıklığı yarattı bende

Bek derken; muhterem hocamızın 2-5-3 fantezisi için diyorsanız, bizim sahip olabileceğimiz yerli/yabancı hiçbir insan evladı futbolcu kendisinin beklentilerini karşılayamaz; gerek önceden mevcut, gerekse kendi aldırdığı onca bek oyuncusunu çöp ettiği gibi, aldıracağı muhtemel yenilerini de çöp edecektir...

Tam fit haliyle ve adapte olabilirliği varsa, üç stoperli varyasyonlarda, orta dörtlü veya beşlinin sağında tutunabilir. Benim kastettiğim bu, başkaları neyi kastediyor bilemem...

Beke devşirmek kötüde olur bunu hayal etmeyin bence. Bek günümüz futbolunda hücum eden takımların en önemli bölgesi. Hem amatör diyorsunuz, birde beke alalım diyorsunuz. 21 yaşındaki birine bekte enerjisini iyi kullanmasını, kademeye girmesini falan filan öğretmek ve oturmasını beklemek hem bize zarar hemde oyuncuya. Ha belki tutar diyipde kumar oynamanın alemi yok. İnşallah çalışır bölgesinin gerektirdigi eksikleri giderir.

Aynı mevkide Cengiz Under ,İrfan Can, Yusuf yazıcı olmasına rağmen hocanın ilk 11e alıp 90dk boyunca oynatması tahmin ediyorum ki gelecek için bu oyuncuda ciddi anlamda potansiyel görüyor.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi eksikleri var mı var. Potansiyel var mı kesinlikle var. Siz bu oyuncudan her maç çalımlar, driblingler, süper ortalar 3er 5er beklerseniz hata olur. Çünkü bizim ülkemiz için çok genç.

20 yaşında özellikle Türk topçu ancak bu kadar olur. Yukarda bir arkadaşımızın da dediği gibi sabretmekten ve hocanın forma vermesini beklemekten başka çare yok

Bu dozerci gibi heriflere çanak tutmaktan kaçınalım

barış biraz daha forma şansı bulabilirse çok hızlı bir gelişim gösterecektir.

işimdeki ilk günümü hatırlıyorumda saatlerce pratik yapmak durumunda kalmıştım.

20211114_110207.webp

Berat'ın ilk maçında bir ton saçmalık yapmasına rağmen ilk maçıydı diye savunan tipler Barış'ın ilk maçında yine objektifliğe başlamış.

Zaman gelecek Gedson gibi, Halil gibi, Berkan gibi, Nelsson gibi bu da hepinizi dumur edecek rahat olun.

Bu süreçte gidin akıl hocanız Bülent Uslu denilen herifin gölgesi altında takılın.

Berat'ın ilk maçında bir ton saçmalık yapmasına rağmen ilk maçıydı diye savunan tipler Barış'ın ilk maçında yine objektifliğe başlamış.

Zaman gelecek Gedson gibi, Halil gibi, Berkan gibi, Nelsson gibi bu da hepinizi dumur edecek rahat olun.

Bu süreçte gidin akıl hocanız Bülent Uslu denilen herifin gölgesi altında takılın.

Beratla kıyaslamak bile haksızlık olur bu herif 2 yıldır süper ligde düzenli oynamasına rağmen ilk milli maçında sıçtı BAY daha bizde 90 dk oynamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt