#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkileşim müptelalarının kulağını çektiler sanırım sürekli Barış 30-40 mio € gitti gidiyor haberleri bıçak gibi kesildi.

Yerli kontenjanının önemi düşünülürse takımda kalması kıymetli olur.

Barış'ın gitmesi için takımı şampiyonlar ligi seviyesinde üst düzey bir oyuncu gelirse anca gidebilir, bunun dışında yeri dolması çok zor ve takımın en önemli oyuncularından, bence Yunus'tan daha değerli

Gereksiz övülmüyor tam tersi bugüne kadar hak ettiği övgünün 4'te 1 ini almamıştır. Kesinlikle Türk topçu yabancı topçu yaklaşımı çok farklı bizde.
İnşallah gitmez ama gidince göreceksiniz.

Her zaman gıpta ettiğim Avrupalı, fizikli, dinamo oyuncu tipinin Türk versiyonu olarak takımda en sevdiğim oyuncuların başında geliyor. Keçiörengücü'den transfer edip bu kadar verim alacağımızı hiç tahmin etmiyordum. Benim gözümde net 30 milyon euroluk futbolcudur. Kendisiyle birebir aynı özelliklere sahip Avrupalı bir oyuncuyu 30 milyondan aşağı almamız mümkün değildir.

Hayvan gibi hırslı başladı sezona yine. Her zaman takımda olmalı. Muller gibi barış gibi adamlar yetenek olarak çok şey vadetmeselerde hırslari ve fizikleri ile takımı her zaman 1 adım öne taşırlar. Rakipte barış gibi bir futbolcunun olmasını istemem hiç bir zaman.

kamp sonrası biraz daha olgun görünüyor

inş zıçmadan devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt