#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer döneminde Yiğit Gökoğlan benzetmesi yapınca kızmıştı bir arkadaş bana
Burası Galatasaray açık alan bulman çok zor
Birebirlerde vs çok zayıf kalıyor teknik anlamda
Sağda hiç olmuyor bir defa sola atılabilir
Büyük takım oyuncusu topla da iyi olacak dar alanda da iyi olacak Halil gibi

Ben hala Alman ın bu adamı milli takıma almasına şaşırıyorum. Tüm sezon toplam 58 dk oynamış birini ne zaman izlemişte beğenmiş? Çok garip. Terim ile konuştu desem Terim beğenmiyor ki oynatmıyor. Bu işte bir iş var.

Ben hala Alman ın bu adamı milli takıma almasına şaşırıyorum. Tüm sezon toplam 58 dk oynamış birini ne zaman izlemişte beğenmiş? Çok garip. Terim ile konuştu desem Terim beğenmiyor ki oynatmıyor. Bu işte bir iş var.
Her Milli arada kadroya alinmasini anlamasi güc olan oyuncular aliniyor. Bu durumda her oyuncu için ayni yorumu yaziyormusunuz veya Baris Alpere Özel olarak mi yazdiniz merak ediyorum Bende.

Her Milli arada kadroya alinmasini anlamasi güc olan oyuncular aliniyor. Bu durumda her oyuncu için ayni yorumu yaziyormusunuz veya Baris Alpere Özel olarak mi yazdiniz merak ediyorum Bende.
İlk onbir de buna benzer başka bir futbolcu bilmiyorum. Varsa söyle ona da şaşıralım.:rolleyes:

hamsilere kuşlara dert oldu anladım da tuttuğunuz takımın topçusu millli takıma alındı diye neden bu kadar dertlenip sorgulayıcı oldunuz onu anlamadım

başlıkta birden fazla kez yazılmış üstelik, alt yaş millilerde en çok göze batan oyuncu kendisi

altı üstü halı saha takımı cebelitarık'a karşı 11 oynadı onu da ünder'in sakatlığına borçlu

Futbolcu dediğin akıllı olmalı,atomu parçalama ama

rakip zaman geçirmeye yer ararken akan oyunda oyunu soğutacak fauller yapma mesela

Yeteneğinden ziyade bu husus ciddi hayal kırıklığı yarattı bende
Evet, ben de hayal kirikligina ugradim. Nerede ne yapmasi gerektigini hic bilmiyor ama hepsi duzeltilebilr. Şu kupa maclari basladiginda full oynamali. Belki calim yetenegi filan gelismez ama bazi olumsuzluklari yontulabilir.

Forum Karar vermiş.. Hayırlı Olsun.

B.A.Y. dan Full Bek yapacağız.

352 beki için ideal..

hamsilere kuşlara dert oldu anladım da tuttuğunuz takımın topçusu millli takıma alındı diye neden bu kadar dertlenip sorgulayıcı oldunuz onu anlamadım

başlıkta birden fazla kez yazılmış üstelik, alt yaş millilerde en çok göze batan oyuncu kendisi

altı üstü halı saha takımı cebelitarık'a karşı 11 oynadı onu da ünder'in sakatlığına borçlu
Ne dert olması yahu. Sadece merak ettim. Ben son derece memnunum. Merak ettiğim Terim in görmediği cevheri Alman nasıl gördü. Buna cevap verecek biri lazım. Palavracı değil.

Ne dert olması yahu. Sadece merak ettim. Ben son derece memnunum. Merak ettiğim Terim in görmediği cevheri Alman nasıl gördü. Buna cevap verecek biri lazım. Palavracı değil.
Yazanlar olmus zaten. U-21 de gayet iyidi. Cengiz sakatlaninca alttan kim var diye bakilmis olabilir. Tabi bizim takimda olmasi arti yazmistir yanina

Terim cevherini göremediği için mi ısrar edip aldırıyor adamı:unsure:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt