#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adami sakatlamaya calistilar bugün

Sag kanat onun pozisyonu değil gibi. Repertuarında hiçbirşey yok sadece hızıyla adam geçmeye çalışıyor.

Bu sene alışma senesi o yüzden bi yorum yapmayacağım. 2.devre daha iyi maçları olacaktır

Geleceğin Burak yılmazı.
Sabah akşam şut çalışıp kendi bölgesini bulmalı

Devre arası 11 oynayabileceği anadolu takımına gitmeli. Fiziği çok iyi, sert oyunu seviyor ama henüz süper ligin oyun yapısına adapte olamadı, ne zaman nerede olması gerektiğini bilmiyor ve temposu yeterli değil.

Sürekli oynarsa hem tempo kazanır hemde süper lige adapte olur.

Kiralık verilmeli ligin 2.yarısında en az 15-20 maç oynamalı ...

Fiziği çok iyi. Top tekniğinde gelişim göstermeye bilir. Ama pas oyunu geliştirilebilir. Kendisi kanadında basit oynayıp savunma arkası koşu yapması gerekli. Ancak bu yönünü geliştirirse tutunabilir.

Barış’tan umudumu kesmedim.
Fakat hızı, fiziği ile iyi bir sağ bek olabileceğini düşünüyorum. Bek olursa Türk olarak daha değerli olur takım adına. Zeki kadar sağ bek olur bence üzerine düşülürse.

Birseyler var ama henuz kendını gostermıs degıl daha saglam basmalı yere

Ülkeden genç futbolcu çıkmıyor diye eleştiri yapan güruhun tamamı 2 maç kötü performans gösteren genç topçuyu gömüyor.
İyi maçı yok. Hiç yok.

Baya süre almasına rağmen yok.Randers maçında da benim için dümdüz koşması hariç bir özelliği yoktu

Top kapmaya çalışırken sürekli olarak faul yapıyor. Çok fazla faul yapmadan topu kapmalı ve topsuz alandaki presi az da olsa öğrenmeli. Bu kötü özelliği yüzünden dün ilk yarıda takımı geriye itti. Öncelikle bu özelliğini geliştirmeli bence.

Cop ilan edilmeyen futbolcumuz yok zaten. Baris'ta nasibini aliyo bu sistemsiz takimda. Uzun yillar verim alabilecegimiz ozelliklere sahip. Super start olurmu? Belki olmaz. Fakat yabanci kisitlamasi olan bir ortamda bu kadar az sure verilip kenara atilmamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt