#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyonda süre bulması lazım, Seneye kadroda düzenli kullanılabilecek 6-7 yerli oyuncumuzdan bir tanesi Barış olur mevcut şartlarda.

Atlet alalım hocam o zaman takıma. Çok daha ucuza patlar hem

GscimbomMobile
Her koşanı alalım demiyorum ama bu adam geçen sene Keçiörengücü'nde oynadı.İstatistiği de iyiydi.Yunus da Emin de o Lig'de oynarak gelişti.Ne kadar sevmesem de Fb'nin İsmail'i de orda iyi oynayarak gelişti ve bu isimlere bi örnek daha Beşiktaş'tan giden Kartal Kayra da örnek verilebilir.Ligimiz'de hep hızlı oyuncular iş yapıyo nedeni takımlar genellikle savunmaya pek önem vermiyolar.Atıyorum Avrupa maçlarında rastgele bi oyuncu hızı var diye bizim Türk Takımları'na karşı gol ve asist yapabiliyo..

Fizigi ve hizi etkileyici,girdikten sonra iyi göründü.gedsona attigi çalımda güzeldi 😍

Formamizi giyen bir oyuncu oldugu icin ve genc bir isim oldugu icin oyle hakaret falan edilmemeli. Ancak, benim gorusum, cok fazla bir olayi yok isik goremiyorum. Bunun sebebi benim kor olusumsa eyvallah ancak bana boyle bir isik evrmedi. Girdiginde ilk hareketi guzeldi hatta "aferin Aslanim" yazdim mac icinde ancak sonrasinda agir sacmaladi. PvA'nin olasi asistini ya da on-asistini yedi araya girid hatta PvA kizdi kendisine. Asla ama asla Galatasaray seviyesinde degil su goruntusuyle. Toparlar, daha iyi olur, zamanla gelisir bu ayri bir konu. Ama suan degil.

Barış Alper Yılmaz, Rizespor maçında oyuna girdikten sonra 8 dakikada 8 ikili mücadele kazandı.

Fatih hocamız hep dermiş bana hızlı oyuncu getirin yetenekten önce hız önemli falan öyle bir mevzu vardı

Ömer in Taylan ın filan forma bulduğu düzende şans vermemek ağır aptallık olur.

Zaten Türk oyuncuya muhtacız. Kalmalı. Düzgün bir sistemde gayet iş yapabilir. Hızlı, güçlü, Türkiye'de iş yapmaması mucize.

Uzun aradan sonra girdikten sonra baya iyiydi bence bu adam artarak süre bulmaya devam eder çünkü Dome hocam da basın toplantılarında övmeye basladı. Zaten biraz çalısır üstüne koyarak devam ederse acayip yerlere gelebilir bunun yaslarında Burak Yılmaz da böyleydi. Kerem için de iyi olacaktır rekabet.

Son dklarda Gomis'in araya koşu gösterdiği pozisyonda niye pas düşünmedin be :/

Son dakikada 2 korner yemeden once topu kaptiran bu muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt