#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil alınamıyorsa eğer şimdiden bu çocuğu forvete devşirme çalışmaları başlaması lazım

Halil alınamıyorsa eğer şimdiden bu çocuğu forvete devşirme çalışmaları başlaması lazım
Kanattan forvet olmaz kardeşim bırakın şu mantığı. Kanattan forvet yapmayı FT uydurdu. Hiçbir zaman başarılı olamadı. Kanat oyuncuları eğer kaliteli ise ileride tecrübe kazanıp forvet olabiliyorlar. Mertens ve Cr7 bunun en iyi örneği.
FT gibi forvet yok koy Babeli kor Keremi diyince hiçbir halt olmuyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanattan forvet olmaz kardeşim bırakın şu mantığı. Kanattan forvet yapmayı FT uydurdu. Hiçbir zaman başarılı olamadı. Kanat oyuncuları eğer kaliteli ise ileride tecrübe kazanıp forvet olabiliyorlar. Mertens ve Cr7 bunun en iyi örneği.
FT gibi forvet yok koy Babeli kor Keremi diyince hiçbir halt olmuyor.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
FT'nin eski devşirmeleriyle alakası yok forvette başarılı olur bu ligde bence az çok bitiriciligi varsa fiziği çok uygun geldi

Ilk kontrolü geliştirmesi lazım(belki ilk maç heyecanından öyle oldu). Onun harici beğendim.

Tam olarak biraz zaman geçsin ne olduğu ortaya çıkar iyi desem diyemedim kötü oynadı desem oynamadı açıkçası mücadeleyle geçti maç

keremden daha dengeli gibi özellikle topu saklamasını beğendim tabi net konuşmak için erken şu an biraz daha görelim am genel olarak umutluyum

Yahu adam toplasan 1 dakika 17 saniye topa dokundu. Iyiydi diyen neye gore kotuydu diyen neye gore söylüyor? Birkac macta oyuncu hakkinda kesin karar verenlere alisigiz ama bu baska boyut.

tt tayfa performans videosu yapmış mı kaçırdım ilk yarıyı.

Bu çocuğun ruh hali biraz sıkıntılı geliyor bana ama dünkü maçta alakalı değil ben gelmeden de aynı şeyi söylüyordum. Adından falan çok bahsedildi çok çabuk oldum havasına girecek gibi dünkü hareketleri öyleydi ikinci ligden ilk maçta şampiyonlar ligine çıkıp ilk maçını oynamış bir tavrı yoktu. Yasin’in yedi numara giymeye başladıktan sonraki hali gibi .O açıdan bana beden dili hoş gelmiyor yoksa maçta adamın eleştirilecek hiçbir şeyi yok hoca ne oynattı ki neyini eleştiricez

Bu çocuğun ruh hali biraz sıkıntılı geliyor bana ama dünkü maçta alakalı değil ben gelmeden de aynı şeyi söylüyordum. Adından falan çok bahsedildi çok çabuk oldum havasına girecek gibi dünkü hareketleri öyleydi ikinci ligden ilk maçta şampiyonlar ligine çıkıp ilk maçını oynamış bir tavrı yoktu. O açıdan bana beden dili hoş gelmiyor yoksa maçta adamın eleştirilecek hiçbir şeyi yok hoca ne oynattı ki neyini eleştiricez

elinin ayağnın birbirine girişmemesi iyi bişi rtaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt