#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belki burak yılmaz olamayacak fakat kendisinden cok iyi bir forvet olacak,kanat olmadıgını bakalım hngi hoca farkedecek

Bu adamın teknik gelişimini sağlasak bu fizikle fena topçu olur

Zeki bir takım oyuncusu. Derbi de 1. golden çok 2. gole olan katkısını daha çok beğendim. Baskı altında hızlı karar alıp boştaki arkadaşına topu aktarıp, rakibi ani eksilterek takımı pozisyona sokan bir yetenek. Daha çok şans verilip ısrar edilmeli.

Kerem ve Yunus gibi oldum havasına girme.

Çalışmaya aynen devam.

Caliskan ol surekli defans arkasina kos forveti 2le aslanim benim hadi bakalim

BAYi çok seviyorum ama maalesef şu haliyle yetersiz bizim için.. 11 başladığı maç sayısı çok az bir şekilde kendini göstermesi lazım düz bir oyuncu kanat için.. Skordan bağımsız oyun içinde de etkili olduğunu görmek istiyorum.. Belki oynayıp özgüven kazandıkça farklı meziyetlerini de gösterir .. Kerem ve yunusun aşırı formsuz olmasını değerlendirmesi lazım bu fırsat tekrar çıkmaz karşısına..

Oyuna girdikten sonra Icardi'nin Kerem'e çıkardığı pozisyonun başlangıcında Boey-Barış-Midtsjö üçgen kurdular bence basit oynayıp fiziğiyle aralara kaçması daha iyi olur kafasını eğip oynadığı zaman top kaybediyor ama kafası yukarıdayken güzel işler yapabiliyor.

Hep riskli çalımlar deniyor, topu ayağına dolaştırıp rakibin yaklaşmasına ve dokunmasına fırsat veriyor çoğu defa...Kendisinden ince işler beklenmemesi gerektiğini en başından söylemiştim. Olabildiğince güçlü kalıp basit oynamaya çalışmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt