#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni forvetimiz olacak gibi görünüyor plase şut çalıştırılmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kac kere yazdim Baris forvet disinda verimli olacak bir oyuncu degil. Hoca hala israrla kanat olarak deniyor. Kanat olarak görev verdigin adam kafasini kaldirmiyor orda nasil basarili olsun? Bittik seferi ilk 11 koyunca neye yaradi?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kac kere yazdim Baris forvet disinda verimli olacak bir oyuncu degil. Hoca hala israrla kanat olarak deniyor. Kanat olarak görev verdigin adam kafasini kaldirmiyor orda nasil basarili olsun? Bittik seferi ilk 11 koyunca neye yaradi?

Kafasını kaldırmayan adam, forvette nasıl çevre kontrolu yapacak ? Barışın forvette oynarsa etkili olacağını düşündüren ne ? Sadece senin için değil, herkes aynı şeyi diyor da ondan dedim.

Bu arkadaştan hiç bir şey olmaz. iddia ediyorum ki Süper ligde hiçbir takımda 11 oynayamaz.
Aynı şeyi yıllarca Taylan için söyledim. Taylan Ankaragücünde bile zar zor oynuyor.

Kafasını kaldırmayan adam, forvette nasıl çevre kontrolu yapacak ? Barışın forvette oynarsa etkili olacağını düşündüren ne ? Sadece senin için değil, herkes aynı şeyi diyor da ondan dedim.
Evet cevre kontrolu kötü ama barisda bir defans arka kosu yetenegi var, arti sag sola bos kosular yaparak diger oyunculara bos alan da yaratabiliyor, kolayda pes etmiyor , ceza sahasi ici son vuruslari daha iyi olabilirdi ama belki oynaya oynaya daha gelisir. Tamam super bir forvet asla olmaz ama dünkü macta kanat yerine forvet oynasa sefer den daha verimli olacagi kesindi.

Evet cevre kontrolu kötü ama barisda bir defans arka kosu yetenegi var, arti sag sola bos kosular yaparak diger oyunculara bos alan da yaratabiliyor, kolayda pes etmiyor , ceza sahasi ici son vuruslari daha iyi olabilirdi ama belki oynaya oynaya daha gelisir. Tamam super bir forvet asla olmaz ama dünkü macta kanat yerine forvet oynasa sefer den daha verimli olacagi kesindi.

Galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil, bu önemli de değil aslında yaşı genç ama çok ışık da vermiyor. Forvet olacaksa da bizde olmaz, kiraya vermek lazım. O bencilliği de bırakması lazım, kerem 1.5 2 senenin sonunda takım oyununun önemini yeni yeni anladi ama keremin bir kalitesi olduğu için katkı da veriyordu.

Yorumlariniza katilmiyorum. Ayrica Boey ve Rashica ile birlikte takimin en süratli oyuncusu. Oynadigi mevkide ve oyun stilinde top kaybetmesi cok dogal. Gidin bakin Vinicius gibi Rodrygo gibi Sterling gibi süratli, dribbling gücü yüksek oyuncular maç basi ne kadar top kaybediyormus. Saydigim oyuncularin mac basi top kayiplari 20 civari rakamlara cikabiliyor.

Baris bu süratin üstüne bir de skorer olsaydi diyenler var. Öyle bir oyuncu olsaydi alamazdik bile. Oralara gelmek için cok calismasi gerekir.

Gözümde tek zaafi karar alma konusunda sikinti cekiyor ama cözülmeyecek bir sorun degil.

Üstünde durursak cok degisik bir oyuncuya evrilebilir.

Sahip cikmaliyiz

İyi bir alternatiften fazlası değil şu aşamada. Yunus ve Kerem kadar yetenekli değil bu oyuncuların dar alanda yapabildiği şeyleri yapamıyor haliyle sadece daha iyi bir fizik gücüne sahip buda önemli bir özellik ama ilk 11'de oynadığında sadece bu özelliği fark yaratamıyor yedekten girmeye devam etmesi lazım.

Burak Yilmaz bjk fener manisa ts mi yapmisti? BAY da oyle bir sey yapmali. Futbolu ogrenip gelmeli

Bu macta oyuna girmesi gereken oyuncu kendisiydi.

Forvete hazirlanmali artik.gomisle olmuyo

Forvet oynamalı rakip 2 stoperle arkada kalmışken bu onları delip geçer arkaya koşu atar omuz omuza rahatsız eder mümkünse artık forvet oynatılsın. Bencil olduğunu düşünüyorum ama forvette 2-3 gol bulsa daha da kimse tutamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt