Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.927
- 21.020
- 2.233
Hic begenmiyorum
Hizli da degil
Futbol akli da yok
Hizli da degil
Futbol akli da yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac kere yazdim Baris forvet disinda verimli olacak bir oyuncu degil. Hoca hala israrla kanat olarak deniyor. Kanat olarak görev verdigin adam kafasini kaldirmiyor orda nasil basarili olsun? Bittik seferi ilk 11 koyunca neye yaradi?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen ümit millide de kanat değildi vasat okan işte hocamKac kere yazdim Baris forvet disinda verimli olacak bir oyuncu degil. Hoca hala israrla kanat olarak deniyor. Kanat olarak görev verdigin adam kafasini kaldirmiyor orda nasil basarili olsun? Bittik seferi ilk 11 koyunca neye yaradi?

Peki orda basarili oldumu? Evet hocan vasatAynen ümit millide de kanat değildi vasat okan işte hocam![]()
Evet cevre kontrolu kötü ama barisda bir defans arka kosu yetenegi var, arti sag sola bos kosular yaparak diger oyunculara bos alan da yaratabiliyor, kolayda pes etmiyor , ceza sahasi ici son vuruslari daha iyi olabilirdi ama belki oynaya oynaya daha gelisir. Tamam super bir forvet asla olmaz ama dünkü macta kanat yerine forvet oynasa sefer den daha verimli olacagi kesindi.Kafasını kaldırmayan adam, forvette nasıl çevre kontrolu yapacak ? Barışın forvette oynarsa etkili olacağını düşündüren ne ? Sadece senin için değil, herkes aynı şeyi diyor da ondan dedim.
Evet cevre kontrolu kötü ama barisda bir defans arka kosu yetenegi var, arti sag sola bos kosular yaparak diger oyunculara bos alan da yaratabiliyor, kolayda pes etmiyor , ceza sahasi ici son vuruslari daha iyi olabilirdi ama belki oynaya oynaya daha gelisir. Tamam super bir forvet asla olmaz ama dünkü macta kanat yerine forvet oynasa sefer den daha verimli olacagi kesindi.