#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense bana yeni Yiğit Gökoğlan gibi geliyor. Hızından başka bir şey göremedim videolarda. Açıkçası hiç beklentim yok. Umarım yanıltır beni ve bu mesajın bol bol alıntılanıp kapak resimleri paylaşılmasına sebep olur.

Izlemeden yorum yapmayacagim, tanimiyorum cünkü. Ama 1,5m Euro verip, 6 ay sonra kiralanip, sezon sonu da yollanmaya calisilirsa, cok acimasiz yorumlar yapacagim.

Fizik yapisi standart türk topcularindan cok farkli. Atletizim ve Güc ile ön plana cikan cok fazla türk futbolcu olmuyor. futbol oynayabiliyor mu, mental olarak Galatasaray seviyesine adapte olabilecek mi ? merak ettiren bu.

h.o

fiziği çok iyi görünüyor umarım süre alır bu sezon

ulan hiç haberim yok bunu aldığımızdan

53 numara ne haeeee?

adam hakkında tek şey biliyorum o da olumsuz

rizeli

Bu çocuk beklediğimizin dışında katkı yapacak gibi düşünüyorum. Fiziken çok sağlam duruyor bakalım 1.86 boyunda kanat oyuncusu hmm

Onyekuru alınmıyor demek ki bunu yerleştirecek bay terim

Biz niye hazırlık maçı yapmıyoruz lan yıllardır.

ufaklıklar ,yeni gelenlerle falan bir takım çıkmıyormu

keremin bir tarafı kalkmış gibi kendini atmalar hakeme gereksiz artislikler filan

iyiyse onun önüne geçer

keremin bir tarafı kalkmış gibi kendini atmalar hakeme gereksiz artislikler filan

iyiyse onun önüne geçer
Şimdiden başlamış klasik X oyuncunun bir tarafı kalkmalar. Sonra da biz niye oyuncu çıkaramıyoruz.

Bizim taraftara futbolcu beğendirmek gerçek çok zor bir şey. Zaten Forumda Taylan da gömülmeye başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt