#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmiyorum çalım atamıyor pas falan da iyi degil orta açtığını da görmedim niye oynuyor harbiden

Devre arasi nigdeye gönderin devamli oynasin gelisim göstermese zaten kadroya girecek kalitesi olmadi ortaya cikar

Daha öncede yazdım fiziği hakan unsala çok benziyor.bek olarak eğitilir ve denirse bence müthiş bir bek olur.

1,5 sene kiralayın bunu. Her hafta oynayıp kendini geliştirsin

Futbolcu dediğin zeki olacak yada ekstrem bir mahareti olmalı bunda ikisi de yok. Bu daha agu bugu topçusu. Maalesef Bülent Akın vari bir transfer oldu.

beklediğim kadar istekli görmüyorum - o nedenle hayal kırıklığı bende biraz şu ana kadar. Epey beklentim vardı çünkü kendisinden trasnfer edildiğinde.

El kırılmasından sonra fazlasıyla form tutmakta zorlanmış gibi duruyor.

Arkadaşım sabredelim tabii de az buz değil, 21 milyon TL yatırım yapılmış ya.Bu devre arası düzenli 11 çıkabileceği bir takıma kiraya vermek en doğrusu.

Bu kadar düz bir oyuncudan biz de hücum oyuncusu olamaz.

Satamazsak muhtemelen oraya buraya kiraya verip durduğumuz bir futbolcu olur.

Yaw arkadas, azicik mantikli olun, saginiza solunuza bakin, topu durdurup cevrenizi kontrol edin sonra da o adamlarin arasindan gecer miyim diye düsün, sen gecemezsen de top oradan gecer mi gecmez mi diye düsün. Hicbir insan evladi, hicbir canli baska bir insanin veya canlının icinden GEÇEMEZZZZZZ😡😡😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt