#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git 1.ligde hava at ben GS'de oynadım diye. Orada da kadroya giremezsin büyük ihtimalle.

çok umutluydum, umit milli maçlarına şu el kırılana kadar.

baya baya keçiörene ikramiye gibi para vermişiz.

Rakibin kapalı savunma yaptığı maçlarda oyuna alacağım en son adam Barış Alper olabilir,

Yanlış hatırlamıyorsam bu çocuk ilk transferlerimizden biriydi.

Buna verdiğimiz bonservisle herhangi bir orta saha alsaydık en azından. Çok daha işimize yarardı. Rezil bir kanat oyuncusu.

en önemli özelliği topla kavga etmek

top kırılabilen bir şey olsa maç başına 3-5 tane parçalardı

Alemlerde iyi oynuyordur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fizik, hızıda fena değil Ama işte yetmiyor.Kafa olmadığı zaman hiçbir halt omuyor.Zeka çok önemli futbolda.

Ama ne olursa olsun bu tarz oyuncuların alınması çok büyük sorun değil.En kötü kiraya veririsin gelişimine bakarsın.Kadroyu komple bu tarz oyunculardan oluşturmak sıkıntı.Öncelikler varken bu tarz transferler yapmak sıkıntıılı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yere kiralik yollayalim. Orda bunu forvet olarak oynatsinlar

bu fiziğe sahip olup rakibin ruzgarindan bir oyuncu nasıl düsebilir.
Mm'e aylardir neler yazildi bu arkadas alemlere akmiyor mu şimdi nerede mm ozel partilerde gorup bir fotografini bile koyamayan soparlar nerede.

Bu arkadaşa her türlü zarar zaten o yüzden Giresunspora 1.30 sene kiralayıp Okan’ı geri almayı teklif etmek lazım. Torrent kadroya bile almaz bunu

bu cocuk artist olacakken topcu olmus yanlıs meslek kurbanı

Gelecegin burak yilmazi, kerem kadar hırsı varsa gelecek yillarda ulke futboluna milli takimin as forveti olarak yer alır ama oldugunu zannetmiyorum tembel gibi.
Döve döve başında çoban gibi bekleyerek şunu şunu yapman gerekir diye emir komuta zincirinde çalıştırılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt