#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herife para verip yunusu surgune gonderir gibi kiralamak acayip bir akil tutulması.
Bu herif zaten olmamıştı da o kadar para vermek yanlış sonra bir yere kiraya vermenek daha buyuk yanlis.

Ben barış'ı hiç beğenmiyorum, umarım ileride bu mesajlarımla dalga geçilir :(

Yine de yaşı çok genç, süper ligde yunus gibi düzenli süre alacağı bir takıma göndermek lazım

müthiş boş bir çocuk. topu alıp kafayı gömüp dümdüz koşmanın haricinde bir şey yaptığı yok. galatasarayda olması düşündürücü.

Tek numarasi topu önüne atip, rakibi gecmek. Onuda yapamiyor. Buna 2m bonservis verenler neler görmüs acaba

Böyle adamlar 10 dk girip kendini gösteremez kolay kolay, o 10 dkda saçma sapan işler yaparlar ekstra motivasyonla, o yüzden yanlış kullanıyoruz.

Zamanla katkı verecektir.

Yunus konusuna gelince sene başında defol git yazıp şimdi niye Yunus gitti bu geldi yazanlar var aranızda, insanda utanma olur.

bu çocuktan kanat forvet olmaz

o kıvraklığı ve yeteneği yok

ya santrafora ya kanat beke evrilmeli

bir de iyi çalışmıyor futbol bilgisi konusunda belli ki

adamı belki 3 -4 maçta toplasan kaç dakika izledik?

devamlı oynayabileceği yere kiralanırsa bakılabilir. Çünkü bir yere temelli göndersek orda performans verse gene homurdanır taraftar.

yerlileri çok çabuk harcamamak lazım - en fazla sabrı göstermemiz gereken şey bu bana göre hemen olmaz demektense.

1 senedir Berkan izliyoruz - ki onunda artıları var az da olsa , BAY mı en büyük sıkıntı yani.

Topu cok tutuyor ayaginda, tercihlerini hizli almali oyunu sogutuyor aksi halde.

Gol cok klasti.morutana attigi bi top ise golden daha guzeldi.oyleki oyun gorusude var dedirtti.yetenek var,su laubaliligi bıraksin

Ya devamlı sabır gösterilip oynayacak, ya da kiralık gidecek. Kiralık gitmesi daha büyük olasılık tabii ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt