- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.368
- 5.998
sol kanat oyuncusu bariz ama solda kerem var. çift forv gibi bi diziliş şeaparsak belki öyle oynayabilir ama o da olmaz gibi. geleceğini karanlık gördüm her ne kdr bazı yeteneklere sahip biri olsa da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık olarak gidip kendini geliştireceği bir yerde oynamalı.sol kanat oyuncusu bariz ama solda kerem var. çift forv gibi bi diziliş şeaparsak belki öyle oynayabilir ama o da olmaz gibi. geleceğini karanlık gördüm her ne kdr bazı yeteneklere sahip biri olsa da
Kiralık olarak gidip kendini geliştireceği bir yerde oynamalı.
Alanyaya verelimgiresunu uygun görüyorum bunun içün
Dörtlü defansın sağbeki olması zor, defansif pozisyon bilgisi ve sezgisi kolayca geliştirilebilecek özellikler değil. Ancak 3-4-3 / 3-5-2 gibi formasyonlarda ortanın sağında denenebilir. Bunun için de kendisini futbola en üst düzeyde adaması gerekir; ''Olduğu kadar'' anlayışıyla hareket ederse orada da kaybolur...Attığı gol güzeldi ama bu çocuktan iyi bir kanat olmaz gibime geliyor dar alan yeteneği baya sınırlı yunusla kerem gibi değil yani ama iyi bir santrafor veya 2.forvete evrilebilir tempolu bir sağ bekte olabilir
berkan gibi amatör topçuyken 1 sene prof top oynayıp kendini cimbom takımında bulan biri