#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol kanat oyuncusu bariz ama solda kerem var. çift forv gibi bi diziliş şeaparsak belki öyle oynayabilir ama o da olmaz gibi. geleceğini karanlık gördüm her ne kdr bazı yeteneklere sahip biri olsa da

sol kanat oyuncusu bariz ama solda kerem var. çift forv gibi bi diziliş şeaparsak belki öyle oynayabilir ama o da olmaz gibi. geleceğini karanlık gördüm her ne kdr bazı yeteneklere sahip biri olsa da
Kiralık olarak gidip kendini geliştireceği bir yerde oynamalı.

Yunus bunun yanında griezman kalır, o da kafa havadaydı ama çocukta saf yetenek kendini belli ediyordu. Bunun yapmış olduğu tek şey var ya 25ine kadar kiraya gönderip dövüle dövüle aptallıklarını yapmayı bırakacak yada batuhan 2 olacak.

Attığı gol güzeldi ama bu çocuktan iyi bir kanat olmaz gibime geliyor dar alan yeteneği baya sınırlı yunusla kerem gibi değil yani ama iyi bir santrafor veya 2.forvete evrilebilir tempolu bir sağ bekte olabilir

Attığı gol güzeldi ama bu çocuktan iyi bir kanat olmaz gibime geliyor dar alan yeteneği baya sınırlı yunusla kerem gibi değil yani ama iyi bir santrafor veya 2.forvete evrilebilir tempolu bir sağ bekte olabilir
Dörtlü defansın sağbeki olması zor, defansif pozisyon bilgisi ve sezgisi kolayca geliştirilebilecek özellikler değil. Ancak 3-4-3 / 3-5-2 gibi formasyonlarda ortanın sağında denenebilir. Bunun için de kendisini futbola en üst düzeyde adaması gerekir; ''Olduğu kadar'' anlayışıyla hareket ederse orada da kaybolur...

Bu kadar güzel bir gol attığı maçtan sonra bile gomuluyor.. Kendine gelmesi lazım böyle dümdüz oynayarak bir halt yapamaz attığı gol bir nebze üstündeki baskıyı hafifletmistir..

Kesinlikle Avrupa'ya kiralanmali.
Sevmedigim bir huyu var, top ayagindayken saginda solunda adam varken pas verse belki pozisyon olacak ama topu ayaginda bekletiyor bekletiyor ve calim atamayacagini anladiktan sonra pasini veriyor.
Bence Avrupa'ya gitse duzelir. Belki calim atamaz ama diger kusurlari cok rahat duzeltilir.

berkan gibi amatör topçuyken 1 sene prof top oynayıp kendini cimbom takımında bulan biri

Muhtemelen iyi bir forvet olacak ilerde. Çok geç olmadan forvet olmanın gerekli vasıfları yüklenmesi lazım.

Bu çocuğu kim kanat yapmış acaba ben forvetim diye bağrınıyor resmen

Bence keremden çok şey vaat ediyor bu sene kerem ne kadar sırtlasa da bence avrupada iş yapabilcek bir topçu değil bu herifin içinden bi düşük bütçeli rebic çıkabilir belki

Başakşehir maçında uzatmalarda etkiliydi o şut gol olsa güzel olurdu..

berkan gibi amatör topçuyken 1 sene prof top oynayıp kendini cimbom takımında bulan biri
17798.jpg

Kerem buyuk ihtimal sezon sonu satilacak. Baris’in uzerinde durulmali ve bir sans verilmeli. Izleyenler bilir Umit milli takiminda fark yaratiyor. Izledigim cogu maclarda takimin en iyilerinden biriydi. Ornegin Belcika U21 karsisinda cok iyi oynamisti. Kerem’in gecen sezon ligin son haftalarinda ilk 11’de ust uste oynadigi maclardan sonra bir cok eksigi goze carpiyordu ama teknik direktor dokunusuyla, duzenli oynayarak ve calisarak kendini gelistirdi ve gelistirmeye devam ediyor. Baris sag kanatta oynadigi icin faydali olamadi. Topla daha cok iceriye girmeyi tercih eden bir oyuncu oldugu icin sol kanatta sans bulmali. Bu sezon Cicaldau, Kerem ve Berkan’a verilen sans gelecek sezon Baris’a verilmeli.

Onumuzdeki sezon Kerem takimda olmazsa ya sol kanatta Baris oynar, ya da sag kanatta Yunus sans bulur, bakalim formayi kim kapacak.

Ben cok basarili olacagini düşünüyorum

Oyun tarzı itibariyle herkesten daha hızlı ve dayanıklı olmak zorunda. Bunun için de hem tümüyle futbola adanmalı, hem de enerjisini ekonomik kullanma yetisini geliştirmeli. Yok, kendisini olduğundan daha üstün yetenekte görüp, çıkar 1-2 hareket yaparım nasıl olsa derse belki birkaç maç ümit verir, sonra yine kulübeyi boylar; takımda daha iyi biri çıkarsa da şansını başka yerde denemek zorunda kalır zamanla...

Halen ümitvarım. ''Civa'' gibi bir BAY görmek istiyorum gelecek sezon. Dediğim gibi, kaderini büyük ölçüde kendisi belirleyecek...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt