#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne şans verdikki ben hala anlamıyorum 3 maç üst üste 30 dk oynamışlığı yok adamın. Ümit Milli'de şu an Avrupa'nın orta sıra takımlarında ilk 11 olmuş adamları tokatlıyordu. Openda varken Barış öne çıkıyordu mesela hadi bu abartı da.

Tamam potansiyelini sahaya yansıtamıyor, hatalı kararlar veriyor ama dün uzun süre sonra 11 çıkıp 10 tane pozisyonun içindeydi bu çok değerli. Biraz oynatalım sonra bakarız duruma ki en dar rotasyon kanatta zaten.

Fizik kalitesi yaşına göre oldukça yüksek, topla hızı vs çok iyi patlayıcı bir oyuncu fakat bazen topu durdurmayı öğrenip takımı oynatmayı öğrenmesi gerek. Bana kalırsa Yunus bu konuda kendisinden ilerde. Kendisi tam zenci kanat tipinde bir oyuncu. Potansiyeli yüksek ben dün oldukça beğendim. Yunus'un yerine son 30 dk girebilir yerli açısından da elimizi rahatlatır.

Eksiği var olabilirde top çalıp takımı atağa çıkartıyor. Rakibi eksik yakaliyoruz sayesinde. Kulübede durup nasıl gelisecekki bu HERIF. En azından deneyeceksin Olur veya olmaz.

Adanademir maçında 11 oynamalı bence. Ezberi bozmali Okan hoca

Önde pres istediğimiz maçlarda denenebilir. Dün sağ tarafta boey ile iyi baskı kurdular.

Mevki tam ayni olmasa da ustattan Engin Baytar esintileri aliyorum

20220923_120808.webp

Kaç kurtar kendini

bizim 1 yıllık şımarık yıldızdan daha fazla katkı verebilir üstünde durulmalı

Deli forvet potansiyeli var bu çocukta. Fiziği bunun için çok müsait.

Dun mac icinde de söyledim boey le birlikte sag taraf stamina 100 oldu. Amkarbat havasi vardi. Iyi guresiyor. Cok kacirsada begendim ben.

Kieve karsi da iyidi hazirlik macinda. 90a asmişti topu, o mactan sonra da sanş bulamamişti

Bence artik şnansi hakediyor. 1-2 mac ilk11 başlatip denemek lazim..

Kanatta oynayacaksa bu sag kanat olmali. Orda hizi ve fizigiyle cizgiyi kullanabilir. Müthis oynadigi randers macinda da sagda oynamisti. Top teknigi konusunda sikintilari var o yüzden solda oynayamaz.

Ama ben de forvette denenmesi gerektigini düsünüyorum. Attigi gol cok güzeldi.

Pas vermeli. Calim yeteneginin olmadiginin farkina varmali. Bu kafa kaldirma işi öğretilir mi bilmiyorum ama öğrenmeli.

boyle oynasin kar payi ile 7-8 e satalim derim sene sonunda

Barış’ta Allah vergisi bir fizik var tek eksiği bu çok önemli pas verme de sıkıntı yaşıyor. Bunun üzerine çalışması iyi olur.

etrafinda mertens , icardi , mata gomis var birazcik feyz alsa kariyeri icin inanilmaz firsat ben olsam adamlari surekli darlardim bana birseyler ogretin diye.

Barışın ilk geldiği günden beri söylediğim şey forvete evrilmesi çünkü son vuruş harici modern bir forvette olması gereken her şey var güçlü hızlı bir forvete göre çalımı da var temiz bir ayakici özelliği kazanırsa harika bir yerli forvet kazanırız.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt