#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Kerem yerine Mertens oynasın veya Rashica oynasın diye düşünüyoruz da yabancı sınırına çok da takılmadan Barış Alper de şans bulabilir Kerem veya Yunus yerine

Tamam belki çıkıp takımı uçurmaz ama en azından Kerem ve Yunus için net bir mesaj olur, Galatasaray ın çok fazla hücumunu baltalıyor bu ikili

çiftli fw'de pressçi fw rolüyle oynayabilir onun harici bilmiyorum

Yani Kerem yerine Mertens oynasın veya Rashica oynasın diye düşünüyoruz da yabancı sınırına çok da takılmadan Barış Alper de şans bulabilir Kerem veya Yunus yerine

Tamam belki çıkıp takımı uçurmaz ama en azından Kerem ve Yunus için net bir mesaj olur, Galatasaray ın çok fazla hücumunu baltalıyor bu ikili
Yav deneyeceksin. Durmadan ayni seyi yaparsan pek aklin calismiyordur

Koy yunus veya keremin yerine. Bana kalırsa Yunusun yerine koyarım Keremi de başka yolla yedeğe koyarım yetti artık.

Dubois yerine girdi mecburen solbek oynadi. Yalniz bu kerem ve yunus'u kesebilmen lazim be adam. Daha fazla calis.

Kerem ve Yunus a biraz ders vermek için kullanılabilir. Yoksa bence GS seviyesinde değil.

Yunusun yerinde denenmeli baskısı bile bugün iş yapabilirdi ilk 1 1 baslasa

GscimbomMobile

Kerem yerine başlasın. Bence Barış da as kadro için soru işareti ama defansif katkı da verebilir, Kerem çok sırıtıyor.

3-4-3’ün solunda oynadı. Kısa sürede çok yer kaybetti ve tehlike yaşadık.

Yani en azından Barış İstanbul maçında net bir görüntü verdi, Yunus ve Kerem çok uzun zamandır rakibi o kadar tehdit edemiyor bile
Bende kiziyorum Kerem ve Yunus'a ama daha iki mac once Kerem 2 gol birden atti yapma allasen cok uzun zaman demissin :) Yunus'ta asistleri olan bir isim. Konu o degil konu gole/skora cevirme oranlarindaki zatiflik ve top kayiplari (takim savunmasina yuk olusturma) ve oyun kalitemizi dusurmeleri (top kaybi yine, pas hatalari, gereksiz kosular vs..) .

Futbolcu olmaması haricinde bir sorunu yok.

Bence biz bu çocuğu kanat değil de ikinci forvet gibi değerlendirebiliriz gibi. Bir nevi Burak Yılmaz tarzında. Mesela Seferovic ile bayağı iyi bir ikili olabilirler bence.

Yaptığım analize göre kendisini hiç beğenmesemde kayseri maçında sağ kanatta oynamalı

gol atmasına rağmen söylüyorum bundan büyük takım topcusu olmaz
kenarda çizgiye inince kafasını kaldırmadan orta açmaya çalışıyor, denk gele vuruyor
attıgı golde de yavaşça gelen topu düzgün kontrol edemedi, takimdaki hiçbir yerli umut vermiyor a.kerim dışında

Kötuydu ama yunus ve kerem bundan öyle cok da önde görmuyorum anlik form durumlariyla. Ama genede 1-2 mac ilk 11de dogru kadrolarla görmek lazim. Diger kanat kesin rasicha olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt