#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan herifi bir asıl mevkisi sol kanatta izleyemedik şöyle 70+ dk. Kanat forvetim ben diye bağırıyor adam. Neyse bu maç fena değildi tebrik ederim.

Dakika 80'de kapattim. O dakikadan sonra ucmadiysa gencliginin verdigi enerji haricinde cok kotuydu. Kafa yerde futbol mu kaldi artik yaw? Yok, teknigin iyi olur, top cambazi olursun cekilirsin de boyle olmaz. Ayrica kesinlikle sag kanat degil. Bu da Babel gibi ancak topu sagina alip kaleye vuracak. Eger oynatacaksa solda oynamali.

Macin ozetinde izledigim kadariyla iyi oynamamis. Golde de cok kotu bir vurus yapmis ama sansina Kayserili oyuncudan donup kendine carpip gol olmus.

ikili forvette presçi haricinde mümkün değil futbolcu olamaz bizim gibi takımlarda

Katiliyorum..

Normalde, birbirimize durust olalim, Kerem-Yunus-BAY-Rashica vs.. Galatasaray seviyesinin altinda isimler. Kerem hadi bazi ozellikleri acisindan bir nebze kullanilir ancak digerleri maalesef bu seviyede cok net degiller, henuz. Olma ihtimalleri olsada az diye dusunuyorum. Ancak gunumuz borc ve kur durumu goz onune alinca iste yer veriyoruz ustune yerli zorunlulugu vs..

Iste maalesef oynatmak durumundayiz ancak bu isimlerin ayni anda bu takimda olmasi ise buyuk bir problem ve bugunki durumumuzu ozetliyor.

Yapmamiz gereken, mecburen bu oyunculardan yararlanacak sekilde rotasyon olusturmak. Baska da bir cozum yok. Kalani sans, kismet...

Geçmişte de dedim yine diyorum biz bu çocuğu kanat yerine 2. forvete koysak Burak Yılmaz performansı alırız en azından boş koşularla defans çizgisini bozar Icardi'ye goller attırır. Fizik yapısı bizim ülke futboluna uygun maç temposu kazansa stoperlere omuz vura vura ceza sahasına girer.

Son düzenleme:
Bazı konularda bireysel olarak yetenekli olduğuna inansam da Galatasaray seviyesinde as oyuncu olmanın çok uzağında şu andaki haliyle. Tıpkı Berkan gibi tıpkı Kazımcan gibi

Bazı konularda bireysel olarak yetenekli olduğuna inansam da Galatasaray seviyesinde as oyuncu olmanın çok uzağında şu andaki haliyle. Tıpkı Berkan gibi tıpkı Kazımcan gibi

Mesela neden Kazimcan renkdas ? Kac mac izledik bu adami ? Kac mac 11 basladi onu gectim kac macta sure aldi da oyle bir torbaya ekledin ? Berkna konusunda katiliyorum. BAY ve Kazimcan(ozellikle, henuz yeteri kadar sans veremedigimiz icin) konusunda farkli dusunuyorum.

sürekli oyunun içinde.kerem ve yunusun önünde.savunma arkası koşu var,
çizgiden top sürüyo.cezasahasını karıstıryor.icardi ile baya afallatır rakip savunmaları.kayseri macındada,bu macta oyuna girip hareketlendirdi,enerji kattı hücuma.fiziği müthiş avantaj kendisi için.bazı anlarda pas atarken daha bilinçliydi,gelişme var.

keremden ve yunusdan iyi en azindan diri ve guclu

Ben begenmedim yani super iyi guzel seviyede degildi kanimca, guclu evet ama gereksiz isler yapiyor hala. Bir Rashica performansi/seviyesi yok. Istekli olusu cok guzel. Biraz sure alip aliskanlik saglarsa belki bunlari da duzeltir. Hamle oyuncusu su asamada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt