- 12 Ocak 2013
- 50.756
- 60.089
- 4.323
İlk 11 devam etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Icardi basiyor ama digerlerine katiliyorum.Önde Icardi basan bir forvet değil. Mertens yaşından dolayı basamaz. Oliveira da basamıyor. Rashica ve Barış'la bu açığı biraz kapatmaya çalışıyoruz. Bugün iyi oynadığını düşünüyorum
kerem rashica barış aynı anda sahada oynarsa nasıl olur sence. barış ya da kerem forvet arkası yada 2.santrafor olarak sırıtmaz diye düşünüyorumÖnde Icardi basan bir forvet değil. Mertens yaşından dolayı basamaz. Oliveira da basamıyor. Rashica ve Barış'la bu açığı biraz kapatmaya çalışıyoruz. Bugün iyi oynadığını düşünüyorum
Icardi böyle zımbalayacaksa basmasa da olur zatenIcardi basiyor ama digerlerine katiliyorum.
Bugün aynı şeyi düşündüm Mertens'in yerine Yunus veya Kerem olsa nasıl olur diye. Bence olur zaman zaman denemek lazım içerdeki maçlardakerem rashica barış aynı anda sahada oynarsa nasıl olur sence. barış ya da kerem forvet arkası yada 2.santrafor olarak sırıtmaz diye düşünüyorum