#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attirdigi golde ve rosieri pazara gonderip yaptigi hareketle biraz kafasini calistirmaya baslamis. Biraz acemi o baska

Calisinca Yunus ve Kerem'i kesti. Olay bu.

Asisti oldukça leziz idi.:hat:

Boroş olpor neden ilk 11 oynatıyorsun diyenlere taktı kapağı. Ortalarda kafa topuna çıkar defansa yardim eder önde baskıya yardim eder top kaybı minumum oynar ikili mücadeleden kaçınmaz ama yunus kerem oynasın derler. Şu perfonmans ile ilk 11 yazılcak ilk Türktür. Kerem ve Yunus anca ikinci yarı kontra için girer.

Ben cok begendim.Eksikleri olabilir.Ama su haliyle kerem ve yunus getir goturunu yapar bunun.Kesinlikle oyundan alinmasi hataydi.Top kaybi cok yapmiyor.Hizi,savunmaya yardim edisi,hirsi cok iyi.10-12 hafta bu cocuk sans buldaydi cok daha iyi seviyelerde olurdu.Neyse bundan sonrasi icin bizim icin kazanim olacaktir.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arslanım benım bjkyı yok etti.

Kerem ve Yunus'tan yetenekli değil ama onlar kadar bencil olmaması en azından şuan için onu daha faydalı kılıyor. Mücadele ediyor bir de tabi. Devam aslan parçası

Önde Icardi basan bir forvet değil. Mertens yaşından dolayı basamaz. Oliveira da basamıyor. Rashica ve Barış'la bu açığı biraz kapatmaya çalışıyoruz. Bugün iyi oynadığını düşünüyorum
kerem rashica barış aynı anda sahada oynarsa nasıl olur sence. barış ya da kerem forvet arkası yada 2.santrafor olarak sırıtmaz diye düşünüyorum

kerem rashica barış aynı anda sahada oynarsa nasıl olur sence. barış ya da kerem forvet arkası yada 2.santrafor olarak sırıtmaz diye düşünüyorum
Bugün aynı şeyi düşündüm Mertens'in yerine Yunus veya Kerem olsa nasıl olur diye. Bence olur zaman zaman denemek lazım içerdeki maçlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt