#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi ile çift forvet oynasa daha iyi olur gibi kanatta çok çalışkan ama gerçekten yetenekleri kısıtlı. Ya da devre arası ofansif yönü çok güçlü bir sol bek alırsan o yükü dağıtmış oluruz en azından.

Kaptırdığı bir top sonrası 3 saniye sonra topu geri kaptı bazen hata yapabiliyor ama gidip anında kapatıyor. Fizik gücü ve hızı inanılmaz hele ki Rosier'ı pazara yolladığı pozisyonda baya iyiydi. Yaptığı asisti Kerem ya da Yunus yapamazdı biraz tarzı 2. forvet gibi o varken Icardi daha rahatlıyor gibi geldi. Bu maç 60 dakika yeterliydi maç temposu yakaladıkça hatalarından ders aldıkça daha da güçlü hale gelecek.

Kaptırdığı bir top sonrası 3 saniye sonra topu geri kaptı bazen hata yapabiliyor ama gidip anında kapatıyor. Fizik gücü ve hızı inanılmaz hele ki Rosier'ı pazara yolladığı pozisyonda baya iyiydi. Yaptığı asisti Kerem ya da Yunus yapamazdı biraz tarzı 2. forvet gibi o varken Icardi daha rahatlıyor gibi geldi.
şimdi özette tekrar izledim. rosieri geçtikten sonra plase için hamle yapıyor ama ayağı çime takılıyor. takımın üstünde acayip şanssızlık var öyle böyle değil

Bu arkadaşın çok eksiği var. İki maç sonra söver taraftar.

şimdi özette tekrar izledim. rosieri geçtikten sonra plase için hamle yapıyor ama ayağı çime takılıyor. takımın üstünde acayip şanssızlık var öyle böyle değil
Orada eğer ayağı takılmasa topun dibine hafif girse ortaya dahi çevirse muhtemelen Mert direk penaltı yaptıracaktı çok kontrolsüz geliyordu biraz şanssızlık oldu.

Fizik olarak gercekten cok iyi. Calim yetenegi gelismez ama diger eksikleri cok rahat duzelir.

Fizik olarak gercekten cok iyi. Calim yetenegi gelismez ama diger eksikleri cok rahat duzelir.
Çalım değil de 4-4-2'nin forvetine dönüşebilir çünkü baya baya yardımcı forvet gibi yapısı var arkaya atılan her topta baya baya iş yaptı ilerleyen zamanda Burak Yılmaz'ın kanat > forvet dönüşümünü bunda da görebiliriz.

Fg1Kul7XEAEGCMh

Orada eğer ayağı takılmasa topun dibine hafif girse ortaya dahi çevirse muhtemelen Mert direk penaltı yaptıracaktı çok kontrolsüz geliyordu biraz şanssızlık oldu.
Ya da kafayı kaldırmayı tercih etse Torreira altı pasta boş kaleye atabilirdi. Bu yaşta ilk derbi 11’i. Haliyle kaleye gitmek istemesi çok doğal.

Bu adama dehşet eleştiriler yazdım bizdeyken son iki maç bir umut gördüm sadece acaba Amrabatlaşabilir mi dedim.

Buna ek olarak oyun zekası maalesef düşük. 2.golde napayım diye düşünürken topu veriyordu ama fiziği iyi kendine iyi bakmış hızlıca yetişti rakip bekten önce zor bir işti.

Iste kafayi kaldirip bunlari görmeye baslarsa cok iyi oyuncu olmaya baslar.
Bizim yerli oyuncular sürekli kendimi kanıtlayacağım yarışında olduğu için skor tabelasında kendi adını görmenin derdinde.

Bkz: Hiç sağ ayağı olmayan Taşdemir’in sağıyla çektiği şut

İyiyken yazalım da skor taraftarı denmesin bizde ancak yedek olur .. Veya 2. Forvet gibi birşey olması lazım kanat için yetersiz..

Ince oynamayi ve calim atmayi baya azaltmis. Bu iyi birsey. Kendiside artik daha cok iyi olan fizigi üzeri oynamaya baslamis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt