#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç için kendisinden razıyım. Ancak bundan sonra santrafor dışında hiçbir yerde oynamaması gerekiyor.

Forvet olması gerektiğini bir çok kez yazmıştım ama bugün daha da özellikleri olduğunu gördüm sırtı dönük bir çok defa arkadaşlarını oynattı oyun görüşü fena değil tercih hataları olacak ama tecrübe edindikçe gelişecektir stopere sırtını dayadığı an rakip çaresiz kalıyor ayrıca dönüşlerinden sonra inanılmaz hızlanıyor. Burak Yılmaz'ın kariyerinden daha iyisine sahip olma potansiyeli var pivot özelliklerini de barındırıyor hızı da var bambaşka bir şey geliyor. Bugün bir pozisyonda dağlara taşlara vurmasına rağmen 2 stoperi öne yollayıp boşa çıkması da ne kadar iyi bir forvete dönüşeceğini de gösteriyor oyun zekası var.

ben hayatımda hele bu yaşlarda bu kadar fizik gücü yüksek türk oyuncu hatırlamıyorum

gustavo'yu dağıttı. Osayi ancak çekerek durdurdu. İkinci yarı ilk pozisyon szalai'ye omuz koyup şut çekti

biraz daha bitiriciliği gelişirse "monster" olur

Beni hayal kırıklığına uğratacak kadar büyük form yakaladı. Tebrikler.

Yatıp kalkıp first touch çalışması lazım. Hadi be evlat olmayacak iş değil yaparsın.

Acayip iyiydi. Tam bizim ondan istediğimiz gibi ilk dakikadan itibaren stoperlere fiziksel üstünlük kurdu.

Stoperleri perişan etti İcardi de Barış sayesinde maça imzasını attı.

Son vuruslarini gelistirebilirse cok iyi bir forvet kazanmis oluruz.

Güç ve hız en önemli özelliği
Çok savruktu ilk dönemleri şimdi daha bir topun değerini bilerek oynuyor
Dün tüm defansı yıldırdı

Ne Barış, Burak gibi net bitirici
Ne de Burak, Barış gibi fizik mücadele ve pas kalitesi olan bir adamdı.

Barış'ın kendisine örnek alması gereken adam belli, Antonio.

var ya antonio fotosu atıcaktım bu başlığa dün
tam onun gibi bir mixer olabilir

Amrabatla aynı dönem oynasaydı biri sağda biri solda güreş şov izlerdik

Çok yıpratıyor savunmaları yalnız bildiğin güreşiyor ve zorluyor. Dün dikkatlice bakınca fiziğini bir sonraki seviyeye taşımış. Şu teknik kapasitesinde ahh biraz daha geliştirse (zamanla yapacaktır) başka bir seviyeye gelebilir. Devam bakalım Aslan. En azından bölgesi belli oldu bu süreçte.

Senden futbolcu olmaz dediğim için özür diliyorum. Lan sen neymişsin de haberimiz yokmuş. Kanat yerine forvette oynaması gerekiyormuş bu seçimden dolayı Okan hocayı da tebrik etmek lazım. Gerçi ona da hoca değilsin demiştim ikiside göt etti beni. Helal olsun vallahi.

Umarim Barış'ın performansı tek seferlik değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt