#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış gecen seneye göre daha iyi eksik olan kısmi oyunu daha bilincli oynayamiyor olması bazen boş mücadele ediyor gibi

Yalnız şaka maka son vuruşa biraz daha fazla çalışırsa ''Turkish Hulk'' lakabını alabilir cidden.

Dün ilk defa takım oyununa bu kadar yardımı dokunduğunu gördüm. Benim izlemek istediğim barış alper tam olarak bu

Zaten inanılmaz bir atlet inanılmaz bir fizik ve dayanıklılığı var. Bunu takım için kullanmaya başlayınca sağ kanadı tek başına önlü arkalı kullanıyor adam resmen

Antrenmanda tek şut calışmalı. En büyük handikapı bu, nede olsa öyle yada böyle her maç 3-4 şut pozisyonun içine giriyor ve cok rezil sonuçlar ile bitiriyor.

Genç Türk oyuncularda eksik olan şeyler var bu çocukta güç ve dayanıklılık...Kafasını kullanırsa ciddi potansiyele sahip ...

Kafasını daha çok kullanmaya başlarsa daha iyi seviyelere gelir şüphe yok. Ama çabasını takdir etmek lazım şu kadro kurulunca sinmedi hiç bir zaman.

Kendisine benzer yabanci bir futbolcu ariyorum günlerdir bulamiyorum acikcasi. Biraz Chiesa olabilir ama Chiesanin fizik gücü bu kadar yüksek degildi. Chiesa daha üstün bir futbolcu tabi ama stil olarak olabilir mi onu da bilmiyorum. Ben bulamadim sorry

2 sene sonra Burak Yılmaz'ı gölgede bırakacak performans bekliyorum.
Barış çok bariz forvet ya da forvet arkası oynar.
Kanat da olmaz.
Çok çalışıp pes etmezse, milli takımın forvet sıkıntısını rahat bir 10 sene çözer.
Enes Ünal felan yanında hikaye kalır.

dün gayet iyiydi.. calismaya devam arada 1 2 mac kötü performans gösterdi diye topcu gömmeyi birakmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt