#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes farketmiştir. En sinir olduğum özelliği güzel bir hareket (gol, asist, çalım) yaptığı zaman hemen şımarıyor, olmadık yerlerde saçma sapan hareket yapıyor. Bu fazla özgüvenden değil kendine güvensizlikten ispat çabasından geliyor. Gerçi o da haklı bu kadar rotasyonu güçlü bir takımda Barış Alper olmaya çalışıyor. Yine de daha akıllı olması lazım.

Kendisine benzer yabanci bir futbolcu ariyorum günlerdir bulamiyorum acikcasi. Biraz Chiesa olabilir ama Chiesanin fizik gücü bu kadar yüksek degildi. Chiesa daha üstün bir futbolcu tabi ama stil olarak olabilir mi onu da bilmiyorum. Ben bulamadim sorry

Bence tam adamına benzetmişsin. Tarzı tam olarak budur. Ona yönelik gelişim sağlamalı.

Sol bekte yerli rotasyonu oluşmasıyla Kerem'le dönüşümlü olarak sol açıkta daha çok maç oynayabilir.

asdasd.webp

Şuanki barış alper ile arasında bir fark görmüyorum.Oynanış tarzı olarakta.

aklı varsa italyanca eğitimi alır yandan.
Kaliteli bir serie a takımı gibi takıma düştü resmen serie a öncesi simülasyonda gibi düşünebilir kendini , büyük şans değerlendirirse.

1 sene İtalya'ya kiraya gidip, futbolu yalayıp yutması gerekiyor, bugün kiralamak istesen oralardan çok takım ister, barış 1 iyi iş yapiyorsa 5 tane de saçma iş yapiyor

Futbolculukla alakasi bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt