#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon içerisinde iyi işler yaptığı dönemler oldu yine olacaktır.

Bu saçma nefreti anlamıyorum, oynadıkça gelişecek, hatalarını giderecek, çalışmazsa da gider. İşiniz gücünüz nefret pompalamak.

Mevcut yetenekleri ve fiziği bizde oynamaya ziyadesiyle yeterli, çalıştığı sürece defolarını kapatacaktır.

Yunusun aksine özgüveni var ve savaşmayı biliyor. Sahip çıkmak lazım

Pas ve şut tercihlerini dogru yapsa olacak da, daha o yönunu gelistiremedi. Bu fizik ve hiz la bu ligde iş yapmamasi mumkun degil zaten

Sezon içerisinde iyi işler yaptığı dönemler oldu yine olacaktır.

Bu saçma nefreti anlamıyorum, oynadıkça gelişecek, hatalarını giderecek, çalışmazsa da gider. İşiniz gücünüz nefret pompalamak.

Mevcut yetenekleri ve fiziği bizde oynamaya ziyadesiyle yeterli, çalıştığı sürece defolarını kapatacaktır.
Yaşına göre iyi bile bence. Sanki her sezon onlarca oyuncu çıkarıyor ligimiz. Oynadıkça kafayı kaldırmayı öğrenecek. O zaman tercihleri de daha isabetli olacak -ki bence gelişim içinde ilk geldiği haline göre.

bu herifte cidden iyi bir kumaş var herkesin burak yılmaz örneği vermesinin de haklı bir nedeni bu.

eğer pozisyon değiştirip forvete geçerse şu an bizde böyle bir imkan yok ama kaliteli bir golcüye dönüşebilir

aktör olsa daha çok para kazanır

Seviyorum ben 1-0 iken felan hep oyuna sokarım. Bu sene bize çok yararı oldu genç oyuncu düzelecek.

Kanat rotasyonumuz da önemli bir oyuncu

Tabiki gelistirmesi gereken noktalar var

Bu sezon bizi kurtardigi maclar da var bunlari unutmamak lazim

Her mac sans bulmaya devam etmeli

barış hususunda sabırlı olmakta fayda var. bu sezon bjk ve fb maçlarındaki performansı bile yeter.

biraz daha futbolu öğrenirse bu fizikle tr liginde iş yapamayacağı takım yok.

ayrıca fb maçındaki santrafor performansından sonra hiç 11 başlamadı. yine en uca atarsak avrupa maçları ve derbilerde çok verimli olacağını düşünüyorum.

Kesinlikle sabredilmesi gerektigini soyleyen arkadaslara katiliyorum. Senelerdir Anadolu topcularina dunya kadar bonservisler verildi. Elinde boyle yetenek varken sabretmemek sacmalik olur.

Soyle dusunun. Bu cocuk su an atiyorum Konya'da oynuyor olsa seneye en az 5 milyon bonservis isterlerdi.

FB karşısındaki oyunu ile bile benden 2 senelik kredi kazandirdi kendisine. Beklenti ne bilmiyorum ama benim beklentimin üzerinde işler yapıyor. Yaşı kaç bu adamın daha da bu kadar eleştiriliyor? Keremi gördük, marcao olayından dolayı eleştirmiştim, adam her maç üstüne koya koya geliyor. Bı bekleyin daha adamın oyunu oturmadı bile, kendini keşfediyor

Beğeniyorum dersem linç yiyecekmişim gibi bir hissiyatım var ama beğeniyorum.

Bazen çok iyi işler yapıyor ama pas, orta, top kontrolü bunlar hiç yok. Forvetten başka olmaz bence.

Guilherme’yi çıkarmadı ilk yarı, zaten oynama sebebi de muhtemelen buydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt