#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezalı duruma düşmesi iyi oldu bu performans üzerine. Az bi oturup düşünsün nerede yanlış yapıyorum diye. Kerem'den feyz al biraz yav. Felaket bir potansiyelin var yazık ediyorsun.

Linçlenmeyeceksem ben ileride iyi bir forvet olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Savunma arkası koşuları çok iyi, sırtı dönük topla buluşup servis yapabiliyor, süratli, fiziği iyi defansı sırtına alabiliyor. Sadece sınırlı süre bulabildiği için kendini gösterme isteğiyle fazlaca hızlı ve yanlış karar veriyor bence.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben garanti forvet oynayabilecegi bir takima kiralik yollardim. Gelecek sene yabanci kurali 14+14 olursa cok nadir forma sansi bulur. Orda parlayip geri gelsin.

Linçlenmeyeceksem ben ileride iyi bir forvet olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Savunma arkası koşuları çok iyi, sırtı dönük topla buluşup servis yapabiliyor, süratli, fiziği iyi defansı sırtına alabiliyor. Sadece sınırlı süre bulabildiği için kendini gösterme isteğiyle fazlaca hızlı ve yanlış karar veriyor bence.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
baya bir pişmesi lazım bunlar için. evet kendini göstereyim diye acele ediyor ama abuk sabuk yerlerden şut verme yerine, 3mt yanına da olsa pas tercihlerini kullansa oyuna, taraftarın gözüne daha hızlı adapte olacağı gerçeğini bilemeyen oyuncudan (mental problemler) ben çok hayır beklemem. neler gördük bu zamana kadar.

doğru oyunu, doğru pası atmak bazen gol atmaktan daha mühimdir. alıskanlık haline getirdiğimizde bunu tüm oyuncularımızla o zaman iyi takım olacağız. kim girerse girsin oyuna, oyun akışında bozulma görmeyeceğiz. o zaman işte avrupa'da başarı kovalamaya başlayabiliriz. ligi cebimizde sallarız çünkü. diğer türlü 2-3 senelik bazen 1 sezonluk sampiyonluklar sonrasında dağılıp tekrar toparlanmalar haricinde bir yol gidemeyiz. son 20 yılda olduğu üzere. artık bu bumerangtan çıkmak lazım.

Oyun zekasını ve bilgisini oynadıkça geliştirebilecek bir oyuncu bence bu Kerem içinde böyleydi ilk çıktığı zamanlar hareketli/çalım yeteneği dışında hatalı tercihler yapıyor, defansa yardım etmiyor ve kolay top kaybı yapıyordu. Barış da böyle oynaması lazım, ona göre değerlendirmek gerekiyor. Bazı oyuncularda normalde olan bir durum bu ancak bazılarında oynadıkça süre aldıkça oluyor.

Mertens Icardi gibi adamlarla oynuyor idman yapiyor ama bunu kullanamiyor

Dun tek top oynadi iki kerr pozisyon gol oldu tek top oynamayi bu superstarlara ayak uydurmayi ogrenmeli fazladan topa temas etmeyi gereksiz sut atmayi birakmali mental eksikleri cok fazla

Niyetinden şüphe eden var mı ?
Yaşı çok mu büyük ?
Geldiğinden beri hiç mi gelişim kaydedemedi ?
Çok mu bonservis ve yıllık ücret verildi ?
Verilsede bunda adamın suçu var mı ?

Bu soruları yanıtlayın ondan sonra ağır eleştiriyorsanız eleştirin.
Böyle eleştiri olmaz hakaret ediyorsunuz ,
sosyal medyada 15 yaşında çocukları normal karşılıyoruzda burda +25 +30 adamlar çatır çatır beyinsiz tarzında genç - takımı sahiplenen - gelişim kaydeden - ucuz bonservis yıllık ücretli adama sallamasın zahmet olmazsa.

@Adminler
böyle saçma sapan Galatasaray değerlerini karalayan üyelere ne kadar daha müsamaha gösterilecek ? Önceden ağızlara çarpılıyordu cezalar.
ve bu tarz andavallar keremin 1 hatasını gözlüyor aylardır.

17/18 yapmış takıma , aleyhine en az kritik 30-40 hata lehine bir elin parmağını geçmeyen hata yapılmış sezonda geriden gelip kollanan-ittirilen rakibe boydan girilen sezonda bok bok karalama yapan negatif salan adamlar pasifize edilmeli.
Nasıl güçlü Yönetim - Agresif tribün diyorsak eleştiriden ziyade huzursuz çatlak ses çıkaran üyelerde zortlatılmalı.

Son düzenleme:
Kiraya verilmeli. Saçmasapan şekilde gelişip hayvani bir hücumcu da olabilir, bu şekilde bencilce devam ederse harcanabilir.

Yaz boyunca alt yaş kategorilerinde 1-2 ay geçirip temel futbol bilgilerini öğrenmeli.

Barış kendisini düşünüp kendi gelişimi için bir sene italyan kulüplerinde oynamaya gitmesi lazım.

Takımda oliviera, rashica, mertens, icardi gibi oyun anlaminda deger katıp oynatan adamlar varken geçen senenin son dönem performansına bile çıkamadıysa onu burada engelleyen bir durum söz konusu olduğu aşikar.
Sivil hayatla ilgili bir problem gibi gelmekte.
Gelişim eğrisi inanılmaz durmuş durumda. Keçiörende bile daha iyiydi diyebiliriz en azından çabalıyordu.
O çabayı görmüyorum.
Ha bu demek değil gelişmeyecek 2 sene geç atak yapar burak yılmaz gibi olur bilemeyiz fakat şu çağda bir kere düşersen için işler hiç iyi gitmeyebilir.
Aynısı yunus için geçerli. Tam gelişim ve atılim zamanında duraklarsaniz sonunuz emre kılınç, efecan karaca olur ve inanın siz bu seviyelerin oyuncusu değilsiniz.
Parasına bakmadan varsa teklif avrupaya gondermemiz gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt