- 19 Şubat 2009
- 22.418
- 4.015
- 2.483
O pozisyon faul bile değildi dokunmamıştı Barış. Acaba Gomis mevzusunu önden mi biliyorlardı da Barış'a olmayan faulden sarı çıkarttı hakem ?Gördüğü salak sarı kartın önemine bak.Seni bile aradık len
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pozisyon faul bile değildi dokunmamıştı Barış. Acaba Gomis mevzusunu önden mi biliyorlardı da Barış'a olmayan faulden sarı çıkarttı hakem ?Gördüğü salak sarı kartın önemine bak.Seni bile aradık len
Hoca tercih ederse sahada olursa elinden geleni yapacağını düşünüyorum belki hatalı son pas tercihleri olabilir ama elinden gelen mücadeleyi fazlasıyla yapacaktır. Kendisine güveniyorum.İşte futbol böyle bir şey twitter da sarı kart görüp cezalı duruma düşüp bu maçta olmayacağı için tonla sevinen taraftar vardı hatta dalga geçiyorlardı her ne kadar kızılsa da emeğe saygı göstermek lazım bugün sahada olsa eminim 2-3 saçma sapan hareket yapsa da sonuna kadar mücadele edecekti.
Son paslarda ya da bazen saçma sapan kararlar veriyor ama ön bölgede mücadelesine tek kelime dahi etmem bu adam çıktı kimse beklemezken kadıköy de maçı kazandıran aktörlerin başındaydı, Sivasspor deplasmanında maçı kazandırdı, Ankaragücü maçında beraberlik golünü attı, Alanyaspor deplasmanında 1-2'ken skor dahi kopmamışken girdi Icardi'nin yerine girip Mertens golünden önce taç bölgesine gidip duvar oldu.
Torreira ile Berkan'ı kesinlikle aynı anda sahada tutmuyor sebebi nedir acabaBarış alper ve İcardi çift forvet oynayabilir, en azından önde basan tehlikeli 2 adamımız olur. Mertens ve Oliviera'yı çekmek zorunda değiliz. Torreira ve Berkan da ortayı hayli hayli tutar. Sonuçtan ziyade oyun çok kötü bence sisteme veya oyunculara acil müdahale gelmesi lazım.
O ne yaf cukulata markasi gibiBundesliga izleyenler bilir, kendisini aşırı derecede Florian Niederlechner'e benzetiyorum oyuncu olarak.
Son 3, 4 dakikayı iyi yedi. Topu iyi sakladı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sene baya gelişim kat etti, özellikle derbi maçlarda iyi oynadı. Kritik gollere de imza attı.Baska bi ise de yaradigi yok