#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübeden oyuna atacağın oyuncularda farklı özellikler olması önemlidir Barış tam da bunun karşılığı hiç bir zaman üst düzey bir oyuncu olamaz, kolay kolay Galatasaray'ın 11 oyuncusu da olamaz ama ilk 18'de her zaman olması gerekli ...

Bu fiziğe sahip biri olarak biraz aklını kullansa ve bencilliği de bıraksa bundan çok daha iyi yerlere gelir herifte müthiş bir fizik var.

Screenshot_1.webp

Şu gibi pozisyonlarda doğru kararı verebildiği an seviye atlayacak.

Maçları hatırlamıyorum fakat epey karşılaştık bu gibi tablo ile ve erken davranıp pası da düzgün çıkartamıyor.

Tabi hakkını da vermek gerek bu atağı da başlatan kendisiydi. Uzatma dakikalarını tek başına eritti ve rakibi kalemizden uzak tuttu.

Screenshot_2.webp

Bir ara böyle saçma şeyler yapmıyordu. Biraz iyi oynayınca hemen orjinal haline geri döndü. Her tercihi hatalı.

Sürekli forma giyse şu ana kadar daha fazla gelişmişti zaman tanımak lazım adım adım her geçen gün iyiye gidiyor. Son pas tercihlerinin kötü olması da maç içinde aldığı sürelerle alakalı kimin ne yapabileceğini ezberlemesi gerekiyor Kerem'in en büyük avantajı Icardi ile ezberi avantaj sağlıyor.

dehşet bir fizik gücü ama berbat bir oyun bilgisi

yedekte ister misin? istersin. Özellikle öndeyken top tutar, faul alır, top taşır, geniş alanı kullanır vs

ama kapalı defansa karşı kullanmam

Son haftalarda öndeki 5'limiz fizik olarak o kadar düşük ki Bjk, Başak ve İstanbul maçlarında sonradan oyuna giren kazma Barış bile olumlu etki yaptı diri olduğu için. golde kerem'e pası iyiydi.

Daha önce de yazdım eğer bizim ligden bir oyuncu transfer edilecekse ilk giden kendisi olur. Müthiş bir fizik var adamda inanılmaz yani. Boğa gibi güçlü maşallah. Açıkçası futbol zekasının yıllar geçtikçe düzeleceğini umut ediyorum. İkinci goldeki katkısı büyüktü. Mücadelesiyle de ölen takımı hayata döndürdü bugün. Büyük oynadı teşekkür ederiz kendisine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt