#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşaallah, fizik gücü giderek daha da ön plana çıkıyor. Kanat olarak devam ederse, yine rotasyonda kısa süre alan biri olarak kalması muhtemel. Bir an önce forvet rolüne evrilmesi gerektiğini hep savunanlardanım...

Oyun görüşünün çok gelişmesi lazım ama. Birkaç ay önceki bir maçta Kerem' e pas atıp, sonrasında koskoca sahada boş alana hareketlenmek yerine topun peşinden gidip bodoslama Kerem' le çarpıştığı an canlanıyor gözümde; hayretle izlemiştim. Okan Hoca o an ne düşündüğünü, ne yapmaya çalıştığını sormuştur herhalde?!..Birde sol ayağıyla hiç şut çekemiyor; o hususta Mauro abisinden bir şeyler kapmış olması gerekirdi. Yolu uzun, Kerem gibi azmederse umulmadık seviyelere ulaşabilir...

Resim neden atmadın kanka
20230617_011113.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maç öncesi kadroda da barışı en uca yazmıştım.

özellikle sivas deplasmanındaki golünden sonra kendisine karşı ayrı bir sempatim var.

bu güç, kondisyon, hız, çabukluk ve dengenin 185 boylarında kombinasyonu nadir bulunan birşey.

oyun zekası ne kadar gelişir bilemem ama teknik olarak çokta kötü değil. fiziksel kondisyonunu koruduğu sürece ileri hattının her bölgesinde oynar.

bu sezon çok daha fazla süre alması gerektiğini düşünüyorum.

artı olarak zorluk seviyesi yüksek avrupa maçlarında oyun tarzı sebebiyle dünyadaki çoğu a+ pivottan daha fazla iş yapacaktır.

derbilerde bunun sinyallerini verdi. özellikle avrupada futbol daha çok atletizm, hız ve kondisyon gerektirdiği için zaniolo/barış alper ikilisine çok güveniyorum.

maç öncesi kadroda da barışı en uca yazmıştım.

özellikle sivas deplasmanındaki golünden sonra kendisine karşı ayrı bir sempatim var.

bu güç, kondisyon, hız, çabukluk ve dengenin 185 boylarında kombinasyonu nadir bulunan birşey.

oyun zekası ne kadar gelişir bilemem ama teknik olarak çokta kötü değil. fiziksel kondisyonunu koruduğu sürece ileri hattının her bölgesinde oynar.

bu sezon çok daha fazla süre alması gerektiğini düşünüyorum.
Antrenmanlarda sonra bol bol satranç oynamalı işte o zaman dünya çapında oyuncu olur

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baris gelişim gösterdi beklemiyodum açıkçası. İşte takımda yıldızlar olunca böylede gençlere faydaları oluyo. Barışa da helal olsun çalışmış boş beklememis yani. Pas vermiyordu bunu düzeltmiş biraz. Taşıdığı topları daha verimli kullanıyor. Şimdi ara pas ve daha iyi şut bitiricilik özelliklerini de gelistirirse baya üst bir seviyeye çıkar.

forma numarası değişmesi +15m

Guclenmis gözüküyor geliştirmesi gereken özellikleri var daha bilincli oynarsa iyi paralar da kazandırabilir.

Mental yön yüksek olunca kisitli yeteneklerle de iyi topçu olunur. Bariş böyle devam ederse daha iyi olacaktır.

Yerli bir sprinter kanat/forvet

Kendisinden öyle bu tip Yerli bir oyuncu hiç olmamisti

İlk geldiği zaman kendini çok yetenekli bi oyuncu sanıp saçma sapan hareketler yapıyodu saha içinde.Biri çıkıp yetenekli bir oyuncu olmadığını üst seviyelerde oynamak için faydalı hareketler yapması gerektiğini,topsuz oyununu geliştirmesi gerektiğini söylemiş olacak ki bu sene müthiş bir gelişim içerisine girdi.Böyle oyuncuları çok seviyorum her futbolcu topu alıp 3 kişiyi çalıma dizecek diye bi şey yok yıllarca Müller,Kuyt gibi yetenek olarak nispeten eksik adamlar top class top oynadı basit ve faydalı oynayarak.Barış da o yolda ilerliyor.Güç+patlayıcılık+vücut dengesi+yerden sert orta kafadan 10 milyon eurodan başlıyo zaten piyasada üstüne bitiriciliği de eklerse +20m euroya transfer yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt