Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.847
- 109.687
- 4.878
Nasıl gördün knkne anlatıyon dayı sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl gördün knkne anlatıyon dayı sen
anlatırım şu an uykuluyumNasıl gördün knk
vicdanım rahat.Niyetinden şüphe eden var mı ?
Yaşı çok mu büyük ?
Geldiğinden beri hiç mi gelişim kaydedemedi ?
Çok mu bonservis ve yıllık ücret verildi ?
Verilsede bunda adamın suçu var mı ?
Bu soruları yanıtlayın ondan sonra ağır eleştiriyorsanız eleştirin.
Böyle eleştiri olmaz hakaret ediyorsunuz , sosyal medyada 15 yaşında çocukları normal karşılıyoruzda burda +25 +30 adamlar çatır çatır beyinsiz tarzında genç - takımı sahiplenen - gelişim kaydeden - ucuz bonservis yıllık ücretli adama sallamasın zahmet olmazsa.
@Adminler
böyle saçma sapan Galatasaray değerlerini karalayan üyelere ne kadar daha müsamaha gösterilecek ? Önceden ağızlara çarpılıyordu cezalar.
ve bu tarz andavallar keremin 1 hatasını gözlüyor aylardır.
17/18 yapmış takıma , aleyhine en az kritik 30-40 hata lehine bir elin parmağını geçmeyen hata yapılmış sezonda geriden gelip kollanan-ittirilen rakibe boydan girilen sezonda bok bok karalama yapan negatif salan adamlar pasifize edilmeli.
Nasıl güçlü Yönetim - Agresif tribün diyorsak eleştiriden ziyade huzursuz çatlak ses çıkaran üyelerde zortlatılmalı.
bu çocuğu gönderin takımdan takımın ıqsunu düşürüyor.
Cükrü ile kanka mi oldunBen ve Şükrüyu unutmuşsun. Yazık
Daha ilk sayfada teşhisi koymusumFiziken sağlam HERIF 1 2 maçını zlemiştim. Topculuğunu tam kestiremedim tabi.
Hayırlı olsun inşallah hem kendisine hem bize faydası olur.
Al isteBir başka kazık
Ulan 1.5 yıl önce ki mesajı niye alıntılıyorsun? İşsiz herif! O zaman berbattı zatenAl iste
Benim gibi potansiyeli görmen lazimUlan 1.5 yıl önce ki mesajı niye alıntılıyorsun? İşsiz herif! O zaman berbattı zaten
Enes varBu çocuk aynı Burak gibi olacak, biraz kanatlarda oynayacak sonra forvet olacak.
Cenk Tosun 32 yaşında geriden gelen birisi de yok.
Bundan olur net.
Milli takım için büyük kazanç olur.
Enes çapraz bağlarını kopardı geri nasıl döner bilinmez şuan.Enes var
Neler yaşıyormusuz 2021 Ağustos ayındaNiye aliyoz ki bu herifleri genclessek nolacak Allah aşkına. Mesela bu maç ikinci yarı arda tercih edilecek barışın yerine. Barış da böyle oynamaya oynamaya ozgüvenini yitirecek. Bir topçunun daha kariyerinin başlamadan içine edecez. Valla antremanlarda 10 gol de atip 100 km koşsa bile ikinci yarı arda tercih edilecek Giresun maçında yazıyorum buraya. Bunun performansla ilgisi yok evlatlıkla ilgisi var.