#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çekilin herkesi geçtim herkesi ben geçtim tek başıma geçtim çekilin kimseye vermiyecem ben geçtim şut çekecek tek başıma ben derken top kaybeder

iyi niyetli, caliskan olabilir ama asla ve asla Galatasaray futbolcusu degil. Yetenegi malesef cok kisitli. Aydin Yilmaz'in biraz daha fizigi iyi futbolcusu

rakip fazla açılmayınca etksizleşiyor
böyle maçlarda sonradan girip yorulan rakibi zorlayacak

Lan olm, iyi mucadele ediyosun. Rakibi hirpaliyosun, ama zamaninda pas vermeyi bilmiyosun. Tum emegin bosa gidiyo. En az 7-8 pozisyonda 3 kisi arasina girdin.

Tamam teknik bir oyuncu değil, hatta kazma bile sayılabilir ama gömmeye gerek yok. Faydalı bi oyuncu, mücadele gücü çok yüksek rakip defansı mahvetti bugün.

16414.jpg

Bu takımın kondisyoneri kim Allah aşkına? Şu Balper'e maçta nasıl koşulur enerji nasıl 90 dakikaya yayılır bir çalıştırsın. 60 dakikalık pili var 23 yaşında adamın şaka gibi.

Su homurdanma ve isliklamaya ayar oluyorum. 1 mac kotu oynadi diye gencecik adami niye rencide ediyorsunuz? Zaten as oyuncu degil.

Ceza sahasına yaklaştığı an önünde yapabileceği 5 farklı seçenek var diyelim; Barış bu 5 seçenek arasından en yanlış olanı seçiyor ve uyguluyor.

topu dürtmediği tek pozisyonda fayda sağladı ve az daha icardi'ye gol attıyordu, pozisyondan hemen sonra da çıktı zaten.

şu türk oyunculara icardi, zaha, mertens filan değilsen topla sevişmemesi öğütlenmeli. geçen yıl tek kerem vardı bunu yapan kendini yonttuktan sonra ligin kaderini belirledi, bu yıl kerem'le barış 2'leyerek girdiler sezona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt