#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla yükleme yaptığı her halinden belli oluyor. Sürekli ekstra antreman yaptığı haberleri geliyor böyle giderse yazık edecek kendine maç içinde çabuk yorulmaya başladı.

Bu çocuk benim favori topçum.
Burda küfür edenin karşısına mıh gibi dikilmezsem bana da Giovanni demesinler.

Galatasaray ilk 11 oyuncusu olması çok zor. Gidip yurtdışında orta sıra takımda 11 oynayacağına Galatasaray'ın 12. 13. oyuncusu olması hem Galatasaray için hem Barış için en doğru kariyer planlaması olacaktır.

6-7 maç 11 oynar kalan diğer tüm maçlarda mutlaka oyuna girer. Baskısı az olur, parasını kazanır ve sürekli başarı hedefleyen takımda oynar. Kafasını kullanmalı ve şımarıp ben 11 oynamalıyım dememeli onu derse eriyerek biter.

aslan bu sene hangi bize düşman olan iğrenç deplasmanda bizi olaydan sıyıracak acaba. favorim rize.

Geçen sene daha aklı başında oynuyordu. Kafa toplarını muazzam alıyor boyu o kadar da uzun değil aslında. Her kafa topunu alıyor nerdeyse.

X faktörümüz. Ligde yerli olarak hücum anlamında oyuna atabileceğimiz ilk adam ikincisi Halil Dervişoğlu zaten ama kendisi Halil'in epey önünde.

Her maç oynayacak bazı maçlar 10 dakika bazı maçlar 45 dakika bazı maçlar belki de 90 dakika. Rolünü ezberleyip şans geldiği her dakikayı iyi kullanmalı, böylesine bir hücum zenginliği olan takımda kesin olarak şans bulacağını biliyor olması lazım, ayağına taş değmesin.

orhan uluca'ya selamlar,
aynen orhan üstad kopenhag macında da oynamalıydı

hamza akman bile daha iyi >

Kerem'im ayağı ve beyni olmayan versiyonu, Keremi dinlendirmek için yedek biraktiysa anlarım ama diğer ihtimali kabul edemiyorum.

Zeka'ya tepki olarak takılıyor. Futbol dinamiklerinden bir haberi yok. Ve en kötüsü eksik yönünün ne olduğuna dair bir fikri yok

Bunun oynadığı oyuna futbol denmez başka bir spor yapıyor sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt