#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol kanatta oynayamıyor demiştim maç öncesi

ya sağ kanat ya da ortada değerlendirilmeli

Barış şanslı, sahada sinirli agresif topçu yok, o iki vuruşu Melo varken yapsa Melo kitler tokatlardi bunu

BAY'in kullanim klavuzu su asamada basit...

Oyunu kendi yari sahanda kabul edip, kontratak (yeni ismiyle gecis oyunu) formulu kullandiginda senin icin kanat da olur forvet de yani bos alan ister, genis kosu alani ister.. Ya da Icardi'nin hemen arka caprazinda topu indirerek ona alan ve vurus acisi yaratir bir de on pres yapar Icardi'nin yine hemen arkasinda ya da yaninda...

BAY, ic sahadan ya da senin set oynayacagin anlarda kanat oynatilmaz. Hayir, oynar ama rakip diriyken ise yaramaz yarasa bile cok kisir olur tek-tuk.. Ya da skoru almamisken de "oyunu cevir" diye alinacak ilk isim olamaz su genis kadro yapisinda...

Kullanim klavuzu belli ve bu adami buna gore kullanmak lazim. Kisacasi, Bayern deplasmani, BAY icin ideal bir mactir, Man. Utd. icinse ortalama olarak oynatilabilir ama Kopenhag maclari icin degil haaa aliyorsan da, Icardi olmaz, bu adam yorar, Icardi girer 50-60 gibi, fizik ustunluk oturtup sana skor yapar.. Secim hocanin. Nerede, ne zaman ve nasil oynatilmasi gerektigi ortada.

Geriye gidiyor oyun olarak.
Zaten futbol IQ'su pro seviyede degil, top teknigi zayif.
Fizik guc, kosular ve orta sinif sert vuruslar disinda bir becerisi yok.
Bunu yavastan bek yapabilsek aslinda isimize yarayabilir, yoksa boyle bir GS'da top oynayacak cocuk degil.

Macin acik ara en kotusuydu. Cok umidim yok. Insallah yaniltir.

Bu kazadan sonra sezona sağlam kafayla başlayamadı gibi. Psikolojik destek mi lazım farklı bir oyun planı mı lazım bilemiyorum.
Ek olarak kendini göstermeye çalışıyor bu da sıçışlara gelmesini sağlıyor. Yavaşlamış gibi de.
Kendi kendine yapar, forvet derken bir anda pozisyon değiştirilip bekte denenebilir.

Sağ bek olarak kendisini görme şansımız var mı acaba. Boey'in yedeği yok hoca hiç denedi mi merak ettim. Ferdi denen zırto ben hatırlamasamda asıl mevki kanat sonradan bek oldu diyorlar, belki BAY da iyidir hızlı çocuk.

Kanat olmuyor, 2. forvet için rotasyona girmeli onun dışında rotasyona bile sokulmamalı maalesef.

Bundan anca yedek sağbek olur. Bir kaç maç sağ bek oynatıp algısının açılması lazım. Ben neyim kimim ne oynuyorum hangi sporu yapıyorum

Sağbekte oynarsa, Muslera penaltı karşılama konusunda tecrübesini epey bir artırır...

Böyle futbol oynayacaksa Galatasaray formasını bir daha zor görür. 3. Ligden yeni gelmiş oyuncu görüntüsü var maalesef.

Özgüven iyidirde arkadaş resmen dağa taşa vurmaları bırakmalı.Kaç tane pozisyonu iç etti sayamadık.nedense geçen seneye nazaran geriye gitmekte.Dur demeli.

Fundamental eksiklikleri var onu duzeltse iş yapar çünkü kendisinde bu ligde iş yapacak güç ve hız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt