#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış top taşıyacak oyuncu değil.

Parlaması da sol kanatta oldu, daha çok skor üretecek bir adam.

Lakin son dönemde skordan uzak top taşımaya yönlendirdik. Bu yüzden üretmesi gerektiği kadar skor üretemiyor.

Galatasaray ilk 11 oyuncusu olması çok zor. Gidip yurtdışında orta sıra takımda 11 oynayacağına Galatasaray'ın 12. 13. oyuncusu olması hem Galatasaray için hem Barış için en doğru kariyer planlaması olacaktır.

6-7 maç 11 oynar kalan diğer tüm maçlarda mutlaka oyuna girer. Baskısı az olur, parasını kazanır ve sürekli başarı hedefleyen takımda oynar. Kafasını kullanmalı ve şımarıp ben 11 oynamalıyım dememeli onu derse eriyerek biter.

Rolünü iyi bilmesi ve bilinmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa fayda alabileceğimiz bir oyuncuyu hiç edeceğiz. Asla ilk 11 oyuncusu olamaz çünkü asla gelişemeyecek kalıtsal bazı futbol yetileri eksik.

Bizim için çok değerli bir oyuncu lütfen farklı beklentilerle yok etmeyelim.

Suanki halı hamle oyuncusu görüntüsünde esasında değişik özellikleri var dün attığı ters vücut çalımı harikaydı ama pas vermesi gerektiği yerde pas vermedi boş şut çekti üzerine koyması lazım yoksa yerinde sayar.

Bazı maçlar ve dakikalarda iş yapacak bir oyuncu kadroda olmali

Boşluk veren takımlara karşı bir miktar şov yapıp kendine gelmeli

çektiği şutlardan ders alması gerekir

Galatasaray'ın en iyi futbolcusu. Özellikle oyun zekası Hagi-Xavi seviyesinde.

çektiği şutlar da özgüvenden değil topu kaybetmeyim de benden çıksın korkusundan. maç bizim sahada olsa orda önü boşken ya yanına ya arkasına pas oynardı.

özgüveni olan adam şutu sol ayağımla çekmeyeyim diye kaleciyle karşı karşıya pozisyonunu mu kaybeder, altıpastan kaleyi mi bulamaz. bizde özgüvenli yerli bi apo var bi kerem. zaten onlardan başka kimse de kadroya bile giremiyor olağanüstü şartlar dışında.

Çevre kontrolü, tercihleri, pasları, şutları kötü; oyun zekası ve sezgileri zayıf. Kanat yerine forvet olarak oynaması gerektiğini söylüyorum ama orada da yoklukta oynar. Bunca eksiğiyle bu seviyede banko forma giymesi imkansız; adeta bir evrim geçirmesi gerekiyor. Seçili durumlarda fiziğiyle ve hırsıyla işe yaradı, yarayacaktır...

En iyi performansı Icardi’nin arkasında 2. forvet olarak veriyor, ideal 11’de orada denense Rashica etkisi yaratabilir, fizik gücüyle takımı yukarı çeker. Zaha-Kerem’in olduğu yerde sol açık oynatmak çocuğu ateşe atmak gibi bir şey, faydayı maksimize etmek lazım.

Galatasaray tarihinin en iyi futbolcusu Hagi ile beraber. Takımda en sevdiğin isim. Hele kadrolar açıklanıp da ilk 11'de olduğu zaman insanın maç zevki kat kat artmakta. Top cambazı, Ronaldiho kadar iyi arası topla.

Son 10 dakikada oyuna girdi ama 80 dakika oynayan Tete'den daha çok duydum ismini. Ofsayt olsa bile asist yaptı, kaç kez verkaça girdi, orta kesti, şut denedi, rakiple kavga etti, hani kısacası bir maçta yapılacak herşeyi 10 dakikaya sığdırdı. Saçmaladığı maçlar olabilir ancak her zaman ihtiyaç olan bir isim.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt