#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle süper lig topçusu değil. Hız dışında tüm özellikleri 20 üzerinden 5in altında resmen. Yunus bundan 10 kat iyi topçuydu
Bunda ama hırs var. Yunus aynı Aydın gibi maalesef yeteneklerini kullanamadı. İnsallah mental olarak olgunlaşıp geri gelir.
Barış da illa 30 metre top sürüp gol atmak fantazesinde

Oyuna sonradan girmissin yani yorgunluk filan yok, saglikli dusunmemesi icin neden yokken o pasi atmaliydi.

kardeş sen icardiyi beslemek zorundasın, şut mut yok öyle bir dünya, boş kale olsa önce pası düşünüceksin.

Tercihlerinin kötü olması yeni bir sey dğl.

Fiziksel yeteneklerine hızına yazık eden başka bir turk futbolcusu.
Okan hocanın maç sonu değisiklikleride bu oyunculardan verim almasını engelliyor.orta sahayı boşaltıyor.kimin nerede oynadığı belli olmayan bir oyun oluyor.

Ferdinin ilk geldiği zamanlar gibi kanatta oynat ama bal yapmaz. Bu adamı bek yapmalıyız fiziği hızı dinamiz mi tr ligini kaldırır her türlü ekstra gelişirse de güzel olur yani

Kötü değildi bence de ama barışın tıpkı ferdi gibi on taraf için yeteneği yetmiyor, kendisini sağ bek olarak hazirlasa, yarın boey gittiği an sınırdan dolayı ilk yazılan adam olur

Arslanım benim maçın seyrini değiştirdin benim için maçın yıldızıydın
Tebrikler

Büyük maç oyuncusu adam ya.. Müthişsin müthiş!

üstüne basa basa kerem ve tete out ndombele barış in dedim ilk yarı

fizik gücü mücadele lazım böyle maçlarada

Oyun yapısına göre dönem dönem faydalı oluyor.

Bu şekilde kullanmaya devam

Büyük maçların büyük oyuncusu aldı maçı

Yalnız adam bütün maçlarda iş yaptı.helal olsun kısıtlı yeteneğiyle inanılmaz katkı veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt