#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgüveni baya yüksek klasik türk topçularına göre ve baya geliştirdi kendini.O pası yapamazdı normalde…

Bu akşam max verimle kullandık Barış’ı. Sonradan oyuna girip arkada boşluk bırakan rakiplere karşı muazzam gerçekten.

Baris şu pasları versin tercihleri düzgün yapsin birde bu özelliklerini geliştirsin büyük oyuncu olur. Çalışmadığı ve karar mekanizmasını oturtmadigi sürece büyük oyuncu olamaz. Ama bu akşam yaptıklarını Hermac yapsik takımın vazgeçilmezi olur

Seneye satarız bence.

Bundesliga'da falan çok severler böyle oyuncaları.

Rotasyonun kadar takımsın diye boşuna demiyorlar bugün kenardan giren oyuncu kalitesiz biri olsa bu maç farklı noktalara giderdi o yüzden bazı oyuncuları hem rotasyon hem de ara ara 11 oynatıp sezonda 30-35 maça çıkaracaksın ki büyük takım olmuş olacaksın. Değerli bir parça hem de yerli üstüne koyduğu sürece uzun yıllar bu takıma hizmet edecektir.

Kendinden çok şey beklenmeyen maçlarda sürpriz yapıyor
Kadıköy deplasmanında olduğu gibi
Bu maçta da böyle bir performans beklemiyorduk bence hepimiz

Değişik bir çocuk. Bazen Mbappe'ye dönüşüyor, bazen fizikli Tarık Çamdal'a.

Şansımıza bugün Mbappe olası tuttu.

Daha once de dedik en iyi 12. Adam
Bazı oyuncular yedekte hep olmalı girdiğinde fark yaratır, Barış ta öyle bir oyuncu sürekli 11e koysan nebiçim topçu göndetin şunu dersiniz oysa az süre alsa yedekten girse muhteşem birşeye dönüşür. Çünkü adamda fizik üstünlüğü var, rakip yorgunken koy acayip etkili oluyor. Oyuncuları doğru kullanmakta önemli.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük maç topçusu. Ne performans vereceğini kestirmek çok zor. Bir istikrar yakalasa farklı birşey konuşuyor olacağız.

Zayıf takımlara karşı etkisiz kalıyor ama böyle maçlarda meydan okuyor.

Tete nin bu vasat performansına daha fazla katlanmaya gerek yok, Ziyech sahalara dönene kadar Barış ilk 11 olmalı.

rol oyuncusu kavramını taraftarın zihnine kazıması lazım

bu admalar başrol değil

bazı maçlarda bazı anlarda ihtiyacın olacak adamlar

kaan da öyle mesela

ligde sürekli oynatamayız normalde o pozisyonda ama tutmamız gereken maçlarda oynatırız

İlk yarıda dedim Tete yerine oyuna girer bir şeyler yapar ama boş alan ne kadar verirler emin olamadım. Aklımdakini demeyeyim ama hayalimdekini yaptı. Boş alana falan da gerek duymadı, ezdi geçti resmen. Şahane performans, tam bir hamle oyuncusu.

Aslında sadece hamle oyuncusu da dememek lazım. Kontra oynasaydık direkt ilk 11'e de yazabileceğin bir adam. Ama yorulmuş bir rakibe karşı ekstra ezici oluyor.

Bu maçlar bu adamın kalemi

Çok daha erken girmeliydi

Seni savunacağız oğlum

Son düzenleme:
hamzanin umut sevdasi okanin da bay sevdasi sonu olacak bir gün

kapanan takimlara karsi bay is yapmiyor iste kardesim hala niye israr ediyorsun yahu

sürekli de ayni hata yapilmaz ki kardesim

biktim yemin ediyorum ya

Safi zarar bunu zaten kapanan takıma karşı oynatmak intihar.

Birader bu adamı Anadolu takımlarına oynatma her maç oynamak zorunda mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt