#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakip kapanmışsa hamle oyuncusu olarak da iş yapamıyor. gerideysek de oyuna alınmaması lazım mesela. manu 2-1'den sonra kapanmış olsa o maçta da iş yapamazdı. bütün olayı boş alanla alakalı

2-1 falan öndeyken atacaksın oyuna. Bir de derbilerde ilk 11 başlasın, başka da oynamasın

21 kere topla bulusmus. 10 top kaybi

Inanilir gibi degil. Manu macinda asist yapti diye millet ronaldo yapmisti sunu

hocam sen sonradan girt

2 maç üst üste iyi oynadığını hatırlamıyorum.

Abi bunun ve Kerem'in kaybettiği toplar ne öyle ya... 20 yıldır Galatasaray'ı izliyorum, bunlar kadar top kaybı yapıp takımı zora sokan oyuncu grubu görmedim. BAM'lı orta saha bile bu kadar kötü değildi.

Sonradan girince daha faydali, kendisi de bunu kabul etmeli artik.

Hocam artık doğru hamleyi öğren barış önde olduğumuz zaman son yarım saat at oyuna

75 sonrası atıcan sahaya rastgele takılacak kafasına göre yoksa bol bol eleştirilir

son 20dk oyuna girmis olsaydi su anda övüyorduk bunu

tamamen okan buruka yazar bunun kötü görünmesi

hamle yapmasini bilmiyor hep ezbere

Doğruysa santrafor oynamak istiyormuş. Doğru yolu bulmuş olur. Asla bir kanat oyuncusu olamaz

çok basit aslında, kapanan takımlara karşı etkisiz olduğu gün gibi ortada, alan bulması lazım oynaması için

Baris bu takımda daha fazla süre almak istiyorsa gidip Okan hocaya, hocam beni bek alternatifi olarak düşün diyecek. İyi oynarsa boey gittiginde en azından bir bekimiz olur

İstikrarsız ki çoğu futbolcumuz böyle. bir maç var bir maç yok

Bugun Antalyaspor'lu bir oyuncu Baris gibi oynasa herkes maçı satmış derdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt