#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazar değecek diye yazamıyorum. Geçen seneden beri büyük gelişim kaydetti, bunda Okan Hoca'nın elbette payı büyük. Siteme de çok adapte olan bir oyuncu kendisi. Çıktığı her maçta (iyi oynar, kötü oynar orası ayrı) elinden geleni yapmadığına şahit olmadım. Sadece fizik değil Mental yönü de çok güçlü Barış'ın.

Takımda Abdulkerim ve Mertens le birlikte en sevdiğim profesyonel futbolcu. Takım rakip, maç ayırt etmeksizin elinden geleni yapan futbolculara bayılıyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper biri ama uzun vadede bek olması beni üzer. Hele sol bek olması yaralar

Boey gidecek, az aklı varsa hocam ben sağ bek olmak istiyorum demeli. Yoksa barış kariyeri boyunca sonradan giren yedek olmaktan öteye pek gidecek gibi durmuyor. Ama sağ bek olursa, hem milli takimda sürekli oynar, hem bizde.

Bekte Boey'i kesme ihtimali yerli hücumcu kontenjanında Kerem'i kesme ihtimalinden daha düşük

Görev verdik az çok yaptı ama savunmada o kadar da güven vermedi ayrıca yetenekleri hücuma daha yatkın. Böyle bir hücumcumuz yok zaten kadroda ondan başka belki biraz Bakambu. Asla ama asla hücumda körelmeden bek yapma falan düşünülmemeli

Muhtemelen bugün 11'de sol bek olarak izleyeceğiz gibi gözüküyor bakalım Pendikspor maçındaki performansını devam ettirip üstüne mi koyacak yoksa o maç sadece 1 maçlık performans mıydı gelecek sol bek adayı olması için bu maç daha net gösterir.

Hücuma güc katacak ama ciddi anlamda defans da zorluk cekecektir. Hele birde erken sari yerse kirmizi ile oyundan atilir havasi var kendisinde

Bugün gerçek bir testte tabi tutulacak.Yusuf Sarı karşısında ne yapacak Merak ediyorum

Yani düşünüyorum Barış Alper neden bek olmasın ki? Ferdi Barıştan daha yumuşak bilekli bir oyuncu olmasına rağmen ve o da ön oyuncusuyken harika bir bek oldu. Üstelik Barış Alper çok daha kuvvetli, dinamik ve hızlı bir oyuncu. Bu iş olur. Sendeyiz artık Lazbappe değil Lazdavies oldun aslanım
-takf25.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansif olarak görevini yaptı şimdilik

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deplasmanda görmek gerekiyor burada rakip hic gelemedi üstümüze

ama cok kosuyor ve cabuk dönüyor geriye

Yedigimiz golde her zamanki gibi gereksiz zorlamasiyla oldu. Kerem ile beraber basit oynayinca kötü olduklarini dusunuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt