#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi sos veriyor

Aklı olan hoca bunun arkasına forvetle sağ kanatı sarkıtıp paso uzun vurdurur

Kendisinin de suçu değil çocuk elinden geleni ardına koymuyor

Artık hak ettiği formayı almalı ama ileride oynayarak almalı

Alanya maçından beri hasretiz düzgün top oynamaya

O şut neydi bu arada kral

Bir daha yapma lütfen

Acaba onu hatırlatıp bir daha yapma diyecek biri var mı kulüpte

Barış Alper Yılmaz: "Bu büyük takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hedefe doğru adım adım."

1704655943254.webp

hırvat maçında santrafor oynayan adam 3-4 maçtır çok iyi sol bek performansı sergiliyor

evet eksikleri var mı olacak tabii ki. şu an sol bek sorununu çözüyor mu? hemen hemen. osayi ve cengizin içinden geçti bu adam kadıköydeki maçta

kısaca hata yapsa bile saygı duyulması gerekir. takımda en sevdiğim topçuların başında geliyor çünkü fiziği içimi gıcıklıyor

Kornerde kaptırdığımız top sonrası 6'ya 2 geldikleri pozisyonda kademeye girip g*tümüzü kurtardı.
Futbol sezgileri fena gelişiyor.

Pozisyonun başında solundaki adamı kontrol ettikten sonra kendini ortalayıp hem sağ hem sola yakın olup son şiddetle direk kademeye girmesi 40 yıldır sol bek oynayan adam gibi oynuyor eksikleri var ama artılarıda var kademesi müthiş.

Futbol sezgileri fena gelişiyor.

Pozisyonun başında solundaki adamı kontrol ettikten sonra kendini ortalayıp hem sağ hem sola yakın olup son şiddetle direk kademeye girmesi 40 yıldır sol bek oynayan adam gibi oynuyor eksikleri var ama artılarıda var kademesi müthiş.

1-0 öndeyken bu pozisyonu vermek büyük bir skandal ama en gerideki adamlardan biri Zaha, digeri Baris. Muazzam bir savunma akisyonu oldugu konusunda hemfikiriz.

Barış Alper Yılmaz. Gücüne güç katmaya ve üst düzey bir Sol Bek olmaya son gazla devam ediyor. Fiziki olarak bu ligin ve ülkenin çok üzerinde bir dinamizme ve atletizme sahip. Savunması günden güne gelişmeye başladı. Bu performansla devam ederse kralı gelse kesemez gibi geliyor bana. Yerli Alphonso Davies derken Alphonso Davies'den daha iyi olacak gibi geliyor. Bravo Aslanım
FB_IMG_1704651015587.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 m TL kazanıyor,

Zaha'nın 15'de 1'i
Tete'nin 9'da 1'i
Ziyech'in 10'da 1'i
Ndombele'nin 10'da 1'i

diyeceklerim bu kadar...

Barış Alper Yılmaz'ın Süper Lig'de ilk 11 oynadığı maçlarda sadece 1 defa yenilmişiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt