#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu arkadaşımızın en efsane perform vereceği yer icardi'nin arkasında serbest yardımcı forvet rolü. bayern-müller gibi yani.

muslera

boey sanchez apo iyibirsolbek

torriera iyibirortasaha

ziyech ------------------------------- aktürkoğlu

BAY

icardi
devre arasında zor ama bir mucize olsa da şu kadro üzerine sadece ve sadece iyi bir sol bek ve süper bir orta saha alsak. rakiplerin vay haline diyorum.

bence bu arkadaşımızın en efsane perform vereceği yer icardi'nin arkasında serbest yardımcı forvet rolü. bayern-müller gibi yani.

muslera

boey sanchez apo iyibirsolbek

torriera iyibirortasaha

ziyech ------------------------------- aktürkoğlu

BAY

icardi
devre arasında zor ama bir mucize olsa da şu kadro üzerine sadece ve sadece iyi bir sol bek ve süper bir orta saha alsak. rakiplerin vay haline diyorum.
Ziyech zor bir futbolcu yüzünden mutsuzluk akıyor seneye bizimle olmaz muhtemelen

Ziyech zor bir futbolcu yüzünden mutsuzluk akıyor seneye bizimle olmaz muhtemelen
bence fiziksel bir sakatlığı yoksa kesinlikle kazanmak adına çabayı hakeden bir topçu kendisi. henüz 30 yaşında ve bizim ligin bugu sayılacak özelliklere sahip. ben olsam tete-zaha-ziyech üçlüsünden kesinlikle ziyech'i kazanmaya yoğunlaşırdım.

bence fiziksel bir sakatlığı yoksa kesinlikle kazanmak adına çabayı hakeden bir topçu kendisi. henüz 30 yaşında ve bizim ligin bugu sayılacak özelliklere sahip. ben olsam tete-zaha-ziyech üçlüsünden kesinlikle ziyech'i kazanmaya yoğunlaşırdım.
Bizim manu maçında attığı golden sonra sevincine bak bir de geçen milli takımda attıktan sonraki gol sevincine

Adam bizde mutsuz daha dikiş tutmaz

Kafayi kaldirdigi her an tehlike yaratabilir ama yere bakarak guresmeye calisiyor. Hain rakipler ve hakemler de firsat kolluyo.

Bravo...cidden bravo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt