#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama güzel müzikli sosyal medyada ses getirecek bir edit yapılması şart

Geldiğinde neydi, nasıl bir şeye dönüştü
Herkesin örnek alması gerek
Müthiş bir özveriyle, hem fiziksel hem oyun aklı anlamında sürekli üstüne koyarak ilerliyor.

Şu adamı beke yazanlar rambo okandan büyük fenerli büyük ihtimalle.

Yazin yerine acaba kimi aliriz? Ben Baris böyle devam ederse ve Avrupa Sampiyonasinda da performans gösterirse Keremden daha yüksek fiyata gidebilir diye düsünüyorum. O fizikle ve polivalanligi sayesinde ingiliz takimlarin listesine girer ve onlardan rahat 20 milyon kopartabiliriz.

€50m'den kuruş ucuza bırakmayın

Seneye yazın €1.5-2m maaştan yeni sözleşmeyi verin

Bravo Barış üstüne koya koya gidiyor. Euro 2024'te aynı performansı devam ederse talibi çok olur, durmaz diye düşünüyorum.

Korkunç bir atletizm ve fizik kalitesi var bu da yetmiyor gibi oyunu her yönüyle oynamaya çabalıyor sahada en çok mücadele eden tabiri caiz ise "boğuşan" oyuncu oluyor

Avrupa futbolunda en çok aranan özelliklere sahip Barış Alper üstelik daha prime dönemine seneler var

Bilmiyorum ligimizde Boey gibi transfer yapabilecek 2. Bir oyuncu daha varsa o da Barış Alper gibi geliyor bana

Şu adamı beke yazanlar rambo okandan büyük fenerli büyük ihtimalle.

Halı saha gibi iyi oynayanı ileri mi alalım. Bekte gayet iyi. Hatta bek olarak Boey gibi üst düzey liglerde oynayacak seviyeye gelebilir. Kanat olarak potansiyeli sınırlı. Samsun maçında gol erken geldi, alan bulabildi. Kapalı savunmalara karşı yine zorlanacak.

Halı saha gibi iyi oynayanı ileri mi alalım. Bekte gayet iyi. Hatta bek olarak Boey gibi üst düzey liglerde oynayacak seviyeye gelebilir. Kanat olarak potansiyeli sınırlı. Samsun maçında gol erken geldi, alan bulabildi. Kapalı savunmalara karşı yine zorlanacak.
hucümda iyi adamı niye sol beke atalım ? Güç kaybedelim diye mi ? sol bek de iyi oynuyor diye daha iyi olduğu yerden olmasına gerek yok ki zaten Barış savunma anlamında rakip kanatla yanyana giderken yada açıktan yakılarken iyi , alanında durup rakip kanat oyuncusu hucüma geldiğinde hep hamle hatası yapıyor.Şut gücü,Fiziği ve toplu topsuz koşusu çok iyi o sebeple kapalı savunma halinde bile duvar olması , gücünü kullanması ve şut çekmesi , içeriyi karıştırması vs. bize daha faydalı olur.

Getümüzü kurtarıyor bi kaç maçtır aferim B.A.

hucümda iyi adamı niye sol beke atalım ? Güç kaybedelim diye mi ? sol bek de iyi oynuyor diye daha iyi olduğu yerden olmasına gerek yok ki zaten Barış savunma anlamında rakip kanatla yanyana giderken yada açıktan yakılarken iyi , alanında durup rakip kanat oyuncusu hucüma geldiğinde hep hamle hatası yapıyor.Şut gücü,Fiziği ve toplu topsuz koşusu çok iyi o sebeple kapalı savunma halinde bile duvar olması , gücünü kullanması ve şut çekmesi , içeriyi karıştırması vs. bize daha faydalı olur.
👍👍👍👏👏👏

Aslanım benim koçum benim adamsın. Bazen sacmaliyon ama gelistirdin kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt