#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

Ankaragücü maçında yedek oturması ve dinlenmesi gerekiyor bu aslanın.

Sağ kanadı Ali Turalp ve Tete ile başlatmalıyız. Durum iyi gidiyorsa gerekirse hiç girmemeli. Eğer sağ kanat aksar ise gerekirse 2. yarı dahil olur Ali Turalp veya Tete yerine.

Nazar değmesin ama Ankaragucu maçı ilk devre temsili :

Ekli dosyalar

• indir (2).webp
    indir (2).webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 28
Mükemmel

Sadece oyun olarak degil taktik olarak da inanilmaz gelisiyor

Bugun kagit üstünde sag bek olmasina ragmen hucuma ciktigimizda icardi’nin yaninda gördügümüz pozisyonlar oldu

Ezbere yapilan seyler degil bunlar baris hucuma ciktiginda onun bölgesini berkan kapatiyordu

Sağ bek olarak kariyerine devam etmeli.
Bizim 6-7 sene sağ bek sorunumuz olmaz.
Lig için üst düzey sağ bek olur.
Avrupa’da dinamizm ile idare eder.

A.gucu maçı 1 asist
Başak maçı 1 gol
Samsun maçı 1 gol
Gaziantep maçı 1 gol
Trabzon maçı 1 asist
Kayseri maçı 1 asist

Oynadığı son 7 maçın 6 tanesinde skor katkısı yaptı bir tek istanbul maçında skor katkısı yok..7 maçta 3 gol 3 asist...Son dakikada kayseri maçında penaltıyı aldı l,gaziantep maçında acayip gol attı..Müthiş performans

Önünde teknik bir kanat oyuncusu olursa, sağ bek oynamasını tercih ederim. Temposu bek oynamak için çok uygun. Devamlı asist ve gol katkısı aldığımız bir beke dönüşebilir, artı savunmada sakarlıkları olsa da gayet iyi boğuşuyor rakiple.

Yine çok iyiydi ama savunmasini daha da geliştirmesi lazım .. 2-3 kez kötü çalım yedi birebirde pozisyon alma konusunda sabah akşam boey videosu izlerdim ben olsam..
Bu adam kanat oyuncusu ben de farkındayım ama savunma kısmını da başarabileceğini bildiğim için birebirlere calissin diyorum..
Bir üst seviyede 3-5-2 beki olarak kullanılabilir büyük liglerde ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt