#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynadığı oyunu çok beğeniyorum da onu bırak arkadaşlarından 3 tanesi bu çocuk kadar hırslı olsa pragın cenazesi kalkıyordu.

Hem oynadığı oyun hem hırsı hem efendiliği harika topçu. Beke koy oynar forvete at oynar kanat oynar hiç oynatma tamam der ses etmez...

Birileride top oynamaz ama 80 de oyundan çıkınca tavır yapar. Hemen yarın sözleşme ve dolgun maaş kardeşime.

Artık bir şekilde bu adamı dinlendirmek gerek. Çok yoruldu çocuk her maç takımın en çok enerji harcayan adamı. Bu kadar hor kullanmamak gerek

Apo,torreira’dan sonra en iyi topçumuzdu.Tebrikler aslanım…

İcardi yerine santrafor, Mertens de oyunda olsa turu geçircek golleri atardı, sol beklerini dağıttı ama adama yardım eden olmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok kötüydü.

Fizik gücü fizik gücü diyorsunuz.

Alın size fizik gücü. Barış'ı sindirdiler tüm maç boyu.
Millet zaten gergin.

Şöyle salak salak şeyler yazıp kendinize küfür ettirmek mi istiyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Kaan yerine hem sagbek hem kanat oynadı. Kırmızı karta kadar zaten Kaan yoktu, kırmızı kart olunca sağ kanadı tek başına aldı. Berkan çıkıp tete oyuna girse sol beke gecseydi maç 1-1 biterdi. Her atak bizim soldan geldi. Sağda barışın olduğu kanattan gelemediler

Bazen basit oynamak yerine aşırı zorladığı için kendisini çok yoruyor. Daha basit tercihlerle daha efektif olabilir, özellikle çizgiye yakın topla buluştuğu anlarda daha basit ve hızlı oynamaya başlarsa o fizik gücüyle bambaşka bir seviyeye çıkabilir

Kendisine verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ederim helal olsun kaçmadı korkak oynamadı en azından milyonluk eşşeklere para vericeğinize şöyle 2 3 tane adam alın etrafına takım kurun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 kişi kafakola alıp ancak indirebildi çocuğu. rakibin ilk yarı resmen kabusu oldu. barış gibi fizikli en az 3 topçu olacak ki takımda prag, kopenhag gibi takımları yipratabilesin kaliteli, tecrübeli oyuncularda o arada fişi çekebilsin.

Bu çocukta peygamber sabrı var. Ben bay'ın yerinde olsam takım arkadaşlarıma tekme tokat dalardım. Ulan çocuğun ciğeri söndü be..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt