#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raziyim kendisinden. Ustune koya koya ilerliyor aslanim. Iyi bir euro 24 den sonra en az 25 eder

Sadece çok koşmakla olsaydı atletler en iyi futbolcu olurdu.

Dün kendisi topla olumlu işler yapamadı.

maçın üzerinden zaman geçtikçe aklıma geliyor bazı şeyler

maça santraforda başlasa nasıl olurdu acaba

Barış Alper Yılmaz sen harika bir detaysın. Sparta maçının üzüntüsünü yeni atlatmaya başladım ve o maçla ilgili aklımda harika olarak kalan tek şey mücadelen valla. Yav bu adam Kaan atılmadan dahil fena bir şekilde sağ kanat bek performansı gösteriyordu. Mücadelesine ise diyecek yok. Çok yönlülük anlamında en iyi yerli futbolculardan biri.

Maşaallah aslanımıza. Kanat yerine forvet oynamasının daha iyi olacağını ama kariyeri açısından beke evrilmesinin kendisi açısından en iyi tercih olabileceğini söylemiştim sezon başında. O zamanlar bek oynaması söz konusu bile değildi...

Aradan geçen 5-6 ayda öyle bir gelişim gösterdi ki, şu an klonlama imkanı olsa, sağbek-sağ-kanat-santrfor, hatta sol kanatta dört adet Barış Alper sahaya sürülse itiraz eden çıkmayabilir...

Hele santrfor oynamak için tecrübe çok çok önemli. Dovbyk (Yahut benzeri)-Barış Alper ileri ikilisiyle 3-5-2 tahayyül ettim durduk yere; kadro yapısı birkaç nokta takviye ile bunu oynamaya çok da uygun...

Larsson birkaç defa içinden geçti maalesef. Oyun kurulumunda da çok kenarda ve ileride duruyor. Bek oynamasından memnun değilim. Ben olsam Tete'yi çıkarır bunu kanat oynatır arkasına Ali Turap koyarım (Kaan oynayacak durumda değilse)

bugün dökülüyor herkes gibi

Neden sürekli çalım denedi demeyin.

Adam pas verecek birini bulamadı. Sergen kanatları iyi kapatti. Göbekten boşluk bulabildik bu sayede.

Bugün çok yorgundu, ciddi canımı sıktı birkaç pozisyonda

Ne diyelim Avrupadan elenmemiz iyi oldu gibi sanki. Bayern ile üst üste 2 maç oynadıktan sonra Hatay maçında bir bu kadar rezil olmuştuk bir de Prag ile üst üste 2 maçtan sonra bu kadar rezil durumda gördüm takımı

Bir Barış de değil, Demirbay, Mertens, Davinson filan hepsi canımı sıktı

artislik yapacagım diye bombos kafayı vuramadın ula barıs cok gaza gelme sosyal medyadan dümdüz vursan atacaktın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt