#53 Barış Alper Yılmaz | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine yırtınan 3-4 topçumuzdan biriydi. Bjk maçında en güvendiğim isimlerden. Büyük maçlarda god Mode açanlardan. Türkiye kupası maçında oynatmayıp dinlendirmemiz gerekiyor bu tür adamları bjk maçında çok ihtiyacımız var. 40. Maçına çıkmış yorulması falan normal her hafta farklı bir mevkide oynuyor zihinsel olarak da yoruluyordur eminim bundan. Hiç bir şekilde suç bulmuyorum barış a elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. İnşallah sonuna kadar mücadele edecek aslanım benim.

Cok yorgun gibiydi bu mac. Bi hafta dinlenmeli. Kupa macinda pause please.

Hor kullanıldı tükenmesi çok normal ona rağmen iyiydi

Kupa maçında oynamasın artık bir zahmet abileri çözsün bir maçı da

Takım da komple kötü olunca yorgunluğu iyice açığa çıktı. Yine bildiğimiz canavar moduna döneceğinden kuşkum yok...

Yalnız kaçıncı defadır değiniyorum; rakip oyuncu ile mücadele ederken elini kolunu haddinden fazla kullanmamayı otomatik alışkanlık haline getirmesi gerekiyor. Böyle devam ederse en olmadık bir anda başımıza iş açabilir...

Hatta genel olarak hangi mevkide oynarsa oynasın 'kontrolsüz güç'' gibi davranmak yerine biraz daha sakin kalsa, doğru tercihler yaparak enerjisini daha verimli kullansa çok daha faydalı olacaktır. Oyun görüşü epey gelişti, bunu da yapabilir. Maç tecrübesi arttıkça o önemli eşiği de aşacağına dair umudum çok yüksek...

Mevkisinin belirlenip ihtiyaç dışında değişmemesi lazım.

Artık maç maç değil, maç içerisinde bile min 2 kez yer değiştiriyor.

Bu ciddi bir performans ve mental sorun yaşatan durumdur.

Bu da insan arkadaş, maç maç değişmesi bile kafasını karıştırırken, maç içerisinde sürekli değişip aynı performans beklenmez.

Okan bu konuda konfor alanını hiç bozmuyor. Tutunca suyunu çıkarana kadar devam ediyor. Apo’yu her maç sola çekmeye alışmıştı, her maç mutlaka yapıyordu. Sonra olmadığını, Apo’nun mutsuzluğunu, performansının düştüğü gördü vazgeçti.

Takımın en kral hücumcusu hücumda oynatılamıyor. Neden? Adamoğlu adamınoğlu olduğu için. Trip atmayı bilmediği için cezalandırılıyor

Kenarda oynarken oyun setine farklı şeyler katması gerekiyor. Bugün maçın 2. yarısında rakip bek ezberledi yapacağını ama Barış inatla üstüne üstüne gidip topu sağına, çizgiye doğru atıp koşmaya devam etti. Gereksiz yere kendisini çok yoruyor, daha önce de demiştim, basit oynamayı öğrenmeli. Bazen çok basit bir dokunuş maçın en değerli anı olabiliyor. Çizgiyi bu kadar zorlamasına gerek yok her pozisyonda.

Bugün sahanın en kötüsüydü ama işte kime ne anlatıyoruz :)
hiçbirşey yapmadı bırak pozisyona girmeyi pozisyon bile yaratmadı
sahada doğru düzgün ismini bile duymadık

ve 90 dakika oynatıldı :)

ama işte populizm böyle birşey !

Barış'ın çalışkanlığına, gelişimine ve hırsına saygım var. Son zamanlarda maç/maçlar da kazandırdığı doğrudur. Lakin işin daimilik kısmında Galatasaray takımının bir maçının Barış üstüne yıkılması beklenmemeli, o sorumluluk yüklenmemeli.

Bu da baya tükendi. Yorgunluk ve sürekli mevki değişiminin bir noktada patlak vereceği belliydi. Bir de aşırı sert darbelere maruz kalıyor, çoğu kırmızı kartlık ama verilmiyor. Bu darbeler de maç içi performansını düşürüyor ister istemez. Hemen toparlaması lazım, çok ihtiyacımız var çünkü.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın arkasında kasık sorunu yaşayan Kaan oynuyor o da çok ileri çıkıp çizgiye doğru zorlayamıyor öne çıkamıyor Trabzonspor deplasmanı 90 dakikasına bakın Boey ile gayet iyi ikili olmuşlardı o maç Boey'de çok iyi değildi ama o hali bile yetmişti.

biraz basit oynamali.

her ayana gelen topla rakibin icinden geciyim diyor.

Ben zerre laf etmem bu çocuğa. 5-6 tane değişik pozisyonda oynadı sezon başından beri, insanın başı döner kafası karışır o kadar değişiklikte.

Sezon başında iyi bir yedek olarak görülen oyuncu şu an beklenmedik tahmin edilmedik şekilde takımın en önemli parçalarından biri konumunda.

İlk senesinde epey eleştirdim ama müthiş polivalent bir oyuncu haline geldi. Kaleye koysan orada bile oynar herhalde.

Haydi aslanım göreyim seni

Bu çocuktan ön oyuncusu olmaz, ya bek olacak ya olacak, çok tahmin ediliyor hareketleri, verimi inanılmaz düşüyor

Hızı da azalmış ve yorgun görünüyor sürekli. Ligin sonunu getirir inşallah.

Sen rakibine elini uzatiyorsun da,

Onlar bundan anlar mi?

Bu itleri yenip , iclerinden gececeksin..

Baska bisey yapmaniza gerek yok

Bunlar tatli dilden, kibarliktan anlamazlar.

Centilmenlik iyi insanlara karsi olur , oe larina karsi degil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt